Om Skoletjenesten

Eksterne læringsmiljøer

Som eksternt læringsmiljø kan du blive udbyder på skoletjenesten.dk og få en præsentation af din institution og dine undervisningstilbud målrettet daginstitutioner, grundskoler og ungdomsuddannelser. Du bliver en del af et nationalt site, og dine tilbud kan fremsøges både lokalt og på tværs af landet, af brugere i egen eller nabokommune. På den måde kan du nå ud til nye og andre brugere, end dem der kender og bruger din institution i forvejen.

Det er gratis for eksterne læringsmiljøer at være en del af skoletjenesten.dk, men du forpligter dig til at opdatere dine tilbud og oplysninger, så lærere og pædagoger altid kan finde aktuelle tilbud og korrekte data på siden.

Skoletjenesten har udviklet et indrapporteringssystem, hvor du som udbyder nemt, hurtigt og sikkert kan lægge dine data ind. Den ensartede indrapportering sikrer, at undervisningstilbuddene forholder sig til de samme kriterier f.eks. grundskolens kompetenceområder og dagtilbuddenes læreplanstemaer. Det giver lærere og pædagoger mulighed for gode og præcise søgninger, når de leder efter undervisningstilbud.

Hvad er et eksternt læringsmiljø
Eksterne læringsmiljøer rummer mange forskellige typer af besøgssteder. Det kan være museer, kunsthaller, samlinger, slotte, borge, befæstninger, arkiver, akvarier, forsyninger, naturcentre, haver, teatre, filmhuse, kulturmiljøer, organisationer m.fl. For at blive en del af skoletjenesten.dk skal du som eksternt læringsmiljø opfylde en række kriterier.

Se printvenlig flyer om skoletjenesten.dk

Foto på siden: Frida Gregersen ©Thorvaldsens Museum