Om Skoletjenesten

Elever: Sådan motiveres vi af undervisning uden for skolen

Fem elever fra 7. b på Skolen på La Cours Vej fortæller, hvordan det motiverer dem at blive undervist på Den Blå Planet.

Jonathan Johansen Skoletjenesten Undervisnigstilbud

Jonathan Johansen

"Man forstår det bedre når man har noget at kigge på i stedet for bare at læse i en bog. Her får vi lov til at se fiskene, vi kommer ud og rører vandet, og vi har lige lavet et forsøg, hvor vi skulle måle vandet og ikke bare læse om det. Vi får sat nogle billeder på det, vi læser oppe i skolen."

 

Ingrid Maagaard Klein Skoletjenesten undervisningstilbud

Ingrid Maagaard Klein

"I skolen sidder vi meget ned og svarer på test og lave generelle skoleting. Her er man meget udenfor, men man er også sammen på en anden måde. Vi skal lave noget helt nyt, så vi er sammen på en anden måde og arbejder sammen på en anden måde."

 

Hector Schausbo Skoletjenesten undervisningstilbud

Hector Schausbo

"I det forsøg vi er i gang med nu får vi lov til mere selv at bestemme hvad det er vi vil gøre. Vi har flere valg end at skrive noter til en tekst. Normalt når vi har fysik/kemi er forsøgene meget strukturerede, så vi skal lave den samme model allesammen."

 

Hannah Jastram Skoletjenesten undervisningstilbud

Hannah Jastram

"Man kommer ud og får lov til at lave forsøg og være mere aktiv end i skolen også fordi det er et andet læringsmiljø. Hjemme sidder vi i et klasselokale, men her er det meget anderledes end det der er på skolen- der er nogle maskiner og andre klasselokaler."

 

Robert Tange Pfeiffer Skoletjenesten undervisningstilbud

Robert Tange Pfeiffer

"Her skal vi selv ud og hente vand, tage prøver og se akvariet. Det er mere visuelt når man får lov til at røre tingene i stedet for at sidde og se på en computer. Det betyder i nogen grad at man lærer mere, fordi der er noget nyhedsfaktor i det, og man husker det."