Ungdomsskolen i Odense

Ungdomsskolen i Odense

Vores sted

UngOdense er byens ungdomsskole, der tilbyder meningsfulde fritids- og læringsfællesskaber for alle kommunens børn og unge mellem 11-25 år, og giver dem mulighed for at afprøve og udvikle deres drømme og visioner. UngOdense varetager drift, udvikling og koordinering af ungdomscentre, aktivitetssteder, 10.klasse og særlige dagsundervisningstilbud, fritidsundervisning, events og samarbejdsaktiviteter lokalt og på byplan.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

UngOdenses aktiviteter er funderet på, at ungeinddragelse, gode relationer og plads i fællesskabe indgår som faste bestanddele i arbejdet med at styrke børn og unges motivation til læring og lyst til personlig og faglig udvikling. 

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Bylejr - en uforglemmelig oplevelse, der styrker fællesskabet. Læs mere her!

Coding class - undervisning til 6.klasser om kodning. Læs mere her!

Demokratidag - tilbud til 8.klasser i Odense Nord om at lære at bruge deres demokratiske stemme. Læs mere her!

Haver til maver - jorden, naturen og skolehaven danner rammerne for et unikt læringsrum. I skolehaven samles børn i et fællesskab omkring grøntsagsdyrkning og madlavning, mens naturen omkring skolehaven udforskes og opleves. Læs mere her!

Klasseundervisning i Computer Clubhouse - få tilrettelagt et skoleforløb i MakerSpace eller i Medieværkstedet. Forløbene kan være lige fra lasercuttede smykker og t-shirt tryk i MakerSpace til grafiske produkter som plakater i Medieværkstedet. Læs mere her!

Læring for fremtiden - Læringsforløb for 5.og 6. klasser i Halmhuset, hvor eleverne får mulighed for at arbejde med begrebet bæredygtighed indenfor forskellige emner; mad & selvforsyning, tøj, produktion & forbrug, Plastik og havmiljøet samt genbrug & upcykling. Læs mere her!

MILIFE - udviklingsforløb til klasse og grupper af unge fra 5. klassetrin, der styrker fællesskabet i klassen og hver enkelte elevs sociale og personlige kompetencer. Læs mere her!

Odense Street House - skoler kan bruge faciliteterne til fysisk udfoldelse i temadage. Street House rummer streetkulturer som skate, løbehjul, inliners, BMX, parkour, crossfit, streetsoccer og streetdans. Læs mere her!

Plan T - Læsecamp for elever i 7.-8. klasse, der oplever store læse- eller skriveudfordringer, og er markant forsinket i deres læseudvikling. Læs mere her!

Skibhusgården - på Skibhusgården kan du låne udstyr hos Grejbanken, få naturvejledning og booke ture til Vigelsø. Læs mere her!

Skoletilbud til Vest - åben skolesamarbejder med skoler i Odense Vest omkring emneuger, fordybelsesdage, trivselsforløb, valgfag m.m. Læs mere her!

 

UngOdenses logo omkranset af billeder fra skoletilbud med unge

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

Kontakt:

Carsten Djursaa
63 75 57 62