Kulturcentret Assistens

Kulturcentret Assistens

Vores sted

Assistens Kirkegård er i dag begravelsesplads, park, museum, udflugtsmål og uformelt læringsmiljø med videnspædagogiske aktiviteter, der udgår fra det tidligere begravelseskapel. Blandt kirkegårdens mange afdøde finder vi bl.a. H.C. Andersen, Niels Bohr, Søren Kierkegaard, Ben Webster og fra de senere år Thomas Koppel, Natasja Saad og Etta Cameron.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Centret formidler oplevelser og viden med udgangspunkt i Assistens Kirkegård, kirkegårdens historie og relaterede emner inden for kunst-, kultur- og identitetshistorie. Emnemæssigt formidles kultur- og socialhistorie, som den kan fortælles ud fra levevilkår gennem de seneste 250 år, såvel som naturoplevelser i kirkegårdens haverum. Formålet realiseres gennem: Skoletjenesten (Etisk værksted for børn og unge), events, udstillingsformidling, teater og koncerter samt folkeoplysnings- og debataktiviteter.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Kulturcentret ASSISTENS er et Videnspædagogisk Aktivitetscenter, VPAC,et statsanerkendt oplevelses- og videncenter hvor børn og voksne får viden og indsigt gennem lærerige og udfordrende aktiviteter for alle sanser.

Skoletjenesten i Kulturcentret ASSISTENS
Skolebørn fra alle dele af landet besøger Skoletjenesten i Kulturcentret ASSISTENS
Foto

Kulturcentret ASSISTENS

©

Kulturcentret ASSISTENS

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

35 37 19 17

Kontakt:

Caspar Andreas Jørgensen
35 37 19 17