Geologisk Museum
Ikke udgivet

Geologisk Museum

Vores sted

Geologisk Museums udstillinger svarer på spørgsmål som eksempelvis: Hvordan ser der ud i Jordens indre? Hvad er sten og mineraler? Hvad sker der under et vulkanudbrud? Hvordan opstår jordskælv?

Skoleklasser som besøger Geologisk Museum kan booke plads til et Geoforedrag, som afholdes på faste dage, i museets gamle auditorium. 

Musset holder på nuværende tidspunkt lukket for nye bookinger. Læs mere her.

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Geoforedrag gennemføres af en af museets undervisere. Der er fokus på at præsentere centrale geologiske begreber og fænomener på en letforståelig måde.
Foredragene ledsages af billeder, video eller simuleringer og eleverne skal undersøge geologisk materiale fra museets samlinger. Geoforedrag afholdes for op til 5 klasser ad gangen. Undervejs i foredraget vil eleverne få udleveret forskelligt geologisk materiale, som de skal undersøge i grupper på 4 elever. Foredragene er ikke dialogbaserede.

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Geoforedarge har fokus på fokus på at præsentere centrale geologiske begreber og fænomener på en letforståelig måde. Foredragene er ikke dialogbaserede. Eleverne får materiale i hænderne, som kan støtte deres forståelse af begreber og fænomenr i geologien. 

Fakta

Bestilling & Kontakt