Ree Park Safari

Ree Park Safari

Vores sted

Ree Park Safari er mere end blot en zoo. Safariparken ligger i naturskønne omgivelser på Djursland, og her lægger vi stor vægt på, at dyrene har rigeligt plads til at bevæge sig og være aktive.
Anlæggene i Ree Park Safari er indrettet så de på bedst mulig vis efterligner dyrenes naturlige habitater, og sammen med et fokus på avlsarbejde og formidling om truede og sjældne dyrearter, der er et af Ree Park Safaris helt store kerneområder, skabes der en enestående naturoplevelse samt et fantastisk grundlag for formidling. 

Hvad kendetegner undervisningen hos os?

Skoletjenesten i Ree Park Safari er et tilbud til alle skoler og institutioner, der ønsker at udskifte tavleskrivning og indelukkede klasselokaler med en spændende dag blandt vilde dyr i naturskønne omgivelser. 

Vores skoletjeneste er unik, idet vi lader sanserne komme i spil, så omgivelserne kommer helt ind under huden på såvel elever som lærere. Eleverne undervises i det uformelle læringsmiljø i Ree Park Safari, og vil kunne få oplevelser og undervisning både om dyrene i Ree Park Safari, arter i den danske natur samt naturforvaltning af økosystemet Mara North Conservancy i Kenya. 

Ree Park Safari tilbyder helt særlige læringsrum, hvor læring og oplevelser kan gå hånd i hånd. Et besøg hos skoletjenesten åbner op for, at børnene kan sanse, erfare og opleve dyrerne, deres evolution og historie helt tæt på. 

Hvad kan børn og unge lære hos os?

Ree Park Safaris skoletjeneste har primært til formål, at gøre børn og unge bevidste om naturbevarelse. Dette spænder over mange forskelligartede emner lige fra; Hvor lever dyrene? Hvordan ser de ud? Hvad lever de af? Hvorfor er de truede? Hvordan kan dyrene hjælpes i naturen og her på stedet? og ikke mindst; Hvad kan børn selv gøre, for at hjælpe naturen samt dens dyre- og planteliv? 

Forløbene i Safariskolen i Ree Park Safari er udviklet efter og tilpasset forenklede fællesmål, således at de kan være et supplement til den daglige undervisning i bl.a. N/T og biologi. Vi udvikler hele tiden nye forløb med udgangspunkt i færdigheds- og vidensmålene til de forskellige klassetrin, således at flere enkeltstående fag samt tværfaglige projekter bliver en del af Safariskolen. 
Så har du en god idé, der lige passer ind i et forløb eller en projektuge, arbejder vi gerne videre med den, og sammensætter et forløb der passer til jeres behov og niveau. 

Skolebesøg

Fakta

Bestilling & Kontakt

Bestilling:

86 33 61 50

Kontakt:

Kira Andersen
86 33 61 50