Om Skoletjenesten

skoletjenesten.dk

Skoletjenesten.dk er et nationalt site, som samler og præsenterer undervisningstilbud i eksterne læringsmiljøer, så lærere, pædagoger og undervisere i dagtilbud, grundskolen og ungdomsuddannelser kan finde relevante tilbud i planlægningen af deres undervisning.

Skoletjenesten.dk drives af Skoletjenesten - videncenter for eksterne læringsmiljøer, som er delvist baseret på midler fra Undervisningsministeriet, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune og har en national forpligtelse i forhold til at synliggøre og understøtte brugen af eksterne læringsmiljøer i undervisningen.

Hvem kan blive udbyder?

Kulturinstitutioner og andre eksterne læringsmiljøer, der tilbyder undervisning til enten dagtilbud, grundskole og/eller ungdomsuddannelser, kan blive udbyder på skoletjenesten.dk. Læs mere om muligheder og kriterier under Eksterne læringsmiljøer.

Som kommune kan man blive udbyder på skoletjenesten.dk fx ved at få sit eget kommunesite, der samler og præsenterer kommunens undervisningstilbud i eksterne læringsmiljøer. Læs mere om muligheder og kriterier under Kommuner.

Hvad får du som udbyder?

Som udbyder på skoletjenesten.dk kan du:

  • få en præsentation af institutionen og dine undervisningstilbud på websitet
  • få tilbud og nyheder i det månedlige nyhedsbrev til lærere og pædagoger
  • få nyheder om institutionen og dine undervisningstilbud på Skoletjenestens Facebook-side
  • medvirke i Skoletjenestens årskatalog der omdeles fysisk til alle skoler øst for Storebælt og digitalt i resten af landet

Læs mere om hvordan du kan bruge Skoletjenestens tilbud og nå dine brugere.

Foto på siden: Siri Carlslund ©ARKEN