Om Skoletjenesten
  • Skoletjenesten studiegrupper 2020

    Tilmelding

    Tilmeld dig studiegruppen via linket her senest den 20. januar klokken 16.00.
  • Spørgmål vedrørende tilmelding sendes til Marlene Reichel-Damtoft.

Studiegruppe: Døde dyr i undervisningen

BESKRIVELSE

Vi ønsker at sætte fokus på hvordan man kan bruge døde dyr i undervisning. Sætte fokus på såvel de etiske som de pædagogiske spørgsmål der rejser sig, når man arbejder med dissektion.

UDBYTTE
Målet med studiegruppen er at dele erfaringer og blive klogere på vores brug af døde dyr i undervisningen. Men en anden ambition er også at få skrevet den gode ansøgning til Nordea (Efterår 2020 måske), så vi I fællesskab kan få udgivet den- bedste dissektions bog, (med artikler og plancher) til formidlere, Naturvejledere og andet godt folk

ARBEJDSFORM
Skype eller fysiske møder – hvor vi tager udgangs i konkrete emner og deler erfaringer med afsæt i spørgsmål som din bedste dissektions planche, dit bedste dissektionsdyr, dine væsentligste etiske overvejelse osv. Som supplement til erfaringsdannelsen ønsker vi også at inddrage eksperter i gruppen både gennem oplæg og tekster.

PRAKTISK
Det er en fordel at have, erfaringer med at arbejde med døde dyr i undervisningen, men er du ny på området er du selvfølgelig også velkommen.

 

MØDEDATO/ER
Når gruppen er samlet, skiver facilitatorne ud og vi finder en mødedato i februar
Vi regner med 2-3 halvdagsmøder i løbet af det det første halvår i 2020

 

                                                         Tilmeld dig her

 

Tilbage til oversigt

 

FACILITATOR
Pernille Haugaard Jensen, 
Undervisnings- og udviklingsansvarlig Naturcenter Amager Strand, phj@skoletjenesten.dk, tlf. 21 69 32 15

 

Ulla Didriksen, Undervisnings- og udviklingsansvarlig / Koordinator, Skoletjenesten Bornholm, ulla.didriksen@brk.dk, tlf. 20 33 59 23