Møns Museum

5 krigeriske fortællinger

Omvisning på Møns Museum

Mange ville nok beskrive Møn som en del af Udkantsdanmark, men som man kan opleve her, igennem museets udstilling, har alle de bevægelser, der har været igennem Danmarks historie, gjort sine indtryk her på øen. Fra landbrug, fiskeri og industri til søfart, kunst og turisme har Danmarks forbindelse til omverdenen også foregået igennem Møn. Det gælder i den grad også landets stridigheder med omverdenen.

Kernen i denne omvisning er disse stridigheder! Krig, kamp, tapperhed og dristighed er blandt det, vi skal snakke om igennem fem spændende fortællinger! 

Forløbet udbydes kun i museets åbningstider.

 

Har du elever med særlige behov eller udfordringer, og er du i tvivl, om de kan deltage i forløbet? Husk at fortælle os om det, når du booker. Vi ønsker at være museum for alle.

12 fantastiske fortællinger

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
1 time
Pris:
500 kr.
Yderligere priser:
Prisen er for én klasse.
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Ungdomsuddannelse
Erhvervsuddannelse:
Læreruddannelser, Tekniske skoler
Ungdomsuddannelse:
HF, HHX, HTX, STX, VUC
Fag:
Historie
Læringsmål:
Forløbet er tilrettelagt med udgangspunkt i folkeskolens Fælles Mål og/eller de gymnasiale uddannelsers læreplaner. Det er lærerens valg af vinkel og eventuelle placering af forløbet i årets øvrige arbejde, der er afgørende for, hvilke faglige og læringsmål der vælges og/eller skal formuleres.