Hedensted Kommune - Åben virksomhed

Åbne Virksomheder tilbyder GRATIS forløb og besøg

Dansk Arbejdsgiverforening: Åben Virksomheds-undervisningsforløb består af et længere fagligt forløb på skolen samt et virksomhedsbesøg, hvor elever skal løse en opgave for en virksomhed. Det giver kobling mellem det, man lærer på skolen, og det, man kan bruge naturvidenskaben til ude i uddannelser og jobs. Virksomhederne står klar i hele landet til få besøg af klasser, der skal lære om kodning, robotter, matematiske modeller, el og energi, organisk kemi, kroppens funktioner og meget mere.

I Hedensted Kommune er der pt. 4 tilbud, men man kan sagtens bruge de tilbud, der er i resten af landet også.

Læs kort om de fire lokale tilbud herunder. Du kan læse mere om dem samt se alle tilbuddene her: http://aabenvirksomhed.dk

Hedensted - virksomhedsbesøg
Hedensted - virksomhedsbesøg

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Gratis

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Arbejdskendskab - Job og karriere, Arbejdskendskab - Virksomhed og arbejdsmarked, Uddannelse og job - Fra uddannelse til job
Fag:
Arbejdskendskab, Elevernes alsidige udvikling, Håndværk og design, Innovation og entreprenørskab, Uddannelse og job
Læringsmål:
At eleverne gennem et længere fagligt forløb på skolen samt et virksomhedsbesøg, hvor de skal løse en opgave for en virksomhed:

- ser en sammenhæng mellem det, man lærer på skolen, og det, man kan bruge naturvidenskaben til ude i uddannelser og jobs.

- opnår kendskab til kodning, robotter, matematiske modeller, el og energi, organisk kemi, kroppens funktioner og meget mere.