Mindelunden

Alsang i Mindelunden for de mindste 4-7 år

Oplev fællesskabet gennem alsangskoncert i Mindelunden d. 3. september. Tilmeld jer et besøg forud for alsangsarrangementet, og få koblet sted og historie sammen.

I uge 33, 34 og 35 tilbyder vi et introduktionsforløb til Mindelunden og alsang på 1 time. Bemærk, at deltagelse i alsang ikke kræver, at I har været til undervisning, og at I skal tilmelde jer til alsang d. 3. september via Billetto.

Indhold i formidlingstilbuddet

  • Hvad er Mindelunden for et sted, og hvordan er den anderledes end andre kirkegårde?
  • Fortælling om besættelsen, modstandsfolk og alsang.
  • Fortællinger om udvalgte modstandsfolk, som bliver mindet i Mindelunden.
  • Vi går på jagt efter spor af lyrik og sange, som findes på mindetavlerne. "Altid frejdig når du går" bliver opdaget, da den optræder på mange af mindetavlerne og har/havde en særlig betydning for modstandskampen.
  • I bliver introduceret til, hvilke sange der skal synges ved alsang d. 3. september, og hvor I kan finde tekster og sangene indspillet på hjemmesiden www.alsang.dk/online/

Praktisk: Vi er udendørs under hele besøget, så husk derfor tøj efter vejret. I er velkommen til at spise madpakkerne i Mindelunden efter undervisningen; her vil underviseren vise jer et godt sted. 

Alsang d. 3. september kl. 10-10.45

Det er Sigurd Barrett der sæter gang i fællessangen. De deltagende sange melder vi ud i midten af august, så I har mulighed for at høre sangene inden koncerten.

Koncerten starter kl. 10 på græsplænen i Mindelundens nye del. Vi åbner porten ved hovedindgangen kl. 9.30, så der er tid til at komme på plads. Billetterne skal medbringes på print eller digitalt, så vi kan scanne koden ved hovedindgangen på Tuborgvej 33. Toiletter findes ved bygningen ved hovedindgangen.

Efter koncerten er I velkommen til at spise madpakkerne på græsplænen, eller gå ud i den omkransende Ryvangens Naturpark, hvor der er plads til den vilde leg.

Ved at synge sammen oplever børnene at være en vigtig del af et større fællesskab, der trækker tråde tilbage i historien. Husk at tilmelde jer til alsang d. 3. september via Billetto.

Vi overholder de gældende covid-regler og forbeholder os derfor retten til at tilpasse arrangementet med kort varsel.

Mindelunden
Mindelunden er klar til besøg

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
1 time
Pris:
Gratis
Max deltagere:
12 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
4, 5, 6
Faciliteter:
  • Mulighed for at spise medbragt mad
  • Mulighed for toiletbesøg
Læreplanstemaer:
  • Kommunikation og sprog
  • Krop, sanser og bevægelse
  • Kultur, æstetik og fællesskaber
Læringsmål:
Børnene får udvidet deres kulturelle horisont og lærer nye ord både i mødet med Mindelunden og gennem alsangen.

Gennem sangen oplever børnene at være en del af et større fællesskab.

Se alle tilbud fra: