Teater Refleksion

Bænken

Et sted på eller omkring denne bænk holder han til. Vi ved endnu ikke så meget om ham, heller ikke hvorfor han er her.

Den er så almindelig, bænken, og alligevel så magisk! Overalt i byer, parker og haver står den – som en åben invitation. Her mødes mennesker. Tilfældigt eller aftalt, i stilhed eller for at tale sammen. Sommetider strejfer bænkens gæster blot hinanden, andre gange udvikler det sig.

Hvilke dramaer udspiller sig mon på lige netop denne bænk? Undres man over livets store spørgsmål, og er der tragedier, grin og grimasser?

Alt dette og meget mere glæder vi os til at undersøge. Og til marts inviterer vi på levende og fantasifuldt dukketeater fuld af generte, nysgerrige, finurlige og skæbnesvangre bænk-møder!

Udsnit fra forestillingen 'Bænken'.
©

Teater Refleksion

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
70 kr.
Yderligere priser:
70,- pr. elev/barn/person (inkl. moms). Alle Teater Refleksions forestillinger er refusionsgodkendte.
Max deltagere:
48 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
1., 2., 3., 4.
Kompetenceområde:
Billedkunst - Billedfremstilling, Dansk - Fortolkning, Drama - Dramaanalyse, Elevernes alsidige udvikling
Fag:
Dansk, Drama, Elevernes alsidige udvikling
Læringsmål:
Alle sanser er åbne i en teateroplevelse, og det centrale er, at eleverne bliver ramt følelsesmæssigt – af sjov, af smerte, af spænding, af undren. Dukke- og animationsteatrets ofte enkle, men legende form skaber fantasifulde og magiske rammer om velkendte følelser. Derfor er det velegnet til at formidle mange forskellige tematikker med. Også dem, der ellers kan være svære at præsentere for børn.

Når eleverne kommer og besøger os i teatret, bliver de også direkte medskabere af den forestilling, de skal ind og se. Det er dem, der afgør, om lige netop den oplevelse giver mening og betydning for dem. Den kræver tilstedeværelse i nuet.

Vores oplevelse er, at elever er rigtig gode til at kombinere en legende tilgang med en dannende tilgang, så teateroplevelsen både bliver sjov og alvorlig.

Se alle tilbud fra: