Tivoli

Bæredygtighed i Tivoli

Bæredygtighed er en af de tre grundværdier i Tivolis 2024-strategi, men det er ikke nyt for virksomheden at arbejde målrettet med at tage hensyn til miljøet.

I forløbet kommer de studerende med rundt i Haven, hvor fortællingen om Tivolis arbejde med bæredygtighed tager udgangspunkt i nogle konkrete eksempler på, hvordan virksomheden i de sidste 20 år har arbejdet med at reducere f.eks. elforbrug og mængden af engangsplast.

Derudover arbejdes der med økologi og dyrevelfærd i vores Food and Beverage-afdeling, og i haveanlægget benyttes der ikke pesticider.

Slutteligt skal eleverne orientere sig i FN’s verdensmål for bæredygtighed og komme med deres bud på, hvilke af dem Tivoli understøtter.

Der dyrkes grøntsager til Gemyse i egen køkkenhave.
Der dyrkes grøntsager til Gemyse i egen køkkenhave.
Foto

Lina Ahnoff

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
1½ time
Pris:
99 kr.
Yderligere priser:
Pris: 99 kr. pr. elev/lærer inkl. entré, undervisning og Turpas indtil kl. 15. Tilkøb af Turpas efter kl. 15: 90 kr. Pris uden for Tivolis åbne sæsoner: 65 kr. pr. elev/lærer.
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Ungdomsuddannelse
Erhvervsuddannelse:
EUD, EUX
Ungdomsuddannelse:
EUD, EUX, HF, HHX, HTX, STX, VUC
Fag:
Innovation, Samfund og sundhed, Teknologi
Læringsmål:
Eleverne får viden om FN's Verdensmål, og hvordan man i praksis i en virksomhed arbejder med bæredygtighed.

Se alle tilbud fra: