Hillerød Bibliotek

Besøg biblioteket

Måder I kan besøge biblioteket på, biblioteksorienteringer og hvordan med lånerkort

Vi ser gerne at I melder jeres klassebesøg på biblioteket, så vi kan tage imod jer bedst muligt og sørge for den bedste vejledning af litteratur til netop jeres klasse.

Oprettelse af lånerkort

I forbindelse med at I kommer på besøg eller får en biblioteksorientering, kan eleverne få oprettet et lånerkort ved udfyldelse af en lånerkort-blanket (Findes nederst her på siden). Klassens lærer sørger for at give eleverne blanketten med hjem. Når elevernes forældre har udfyldt blanketten, afleveres denne tilbage til læreren, som herefter sørger for, at alle blanketter bliver afleveret til skolens sekretær, som sender dem videre til biblioteket. (Alle sekretærer på Hillerøds Skoler har en sikker @hillerod.dk mail, som blanketterne skal sendes via.)

Så er lånerkortene klar til eleverne, når de kommer til på besøg.

Biblioteksorienteringer

Vi vil rigtig gerne vise alle byens skoleelever rundt på vores flotte bibliotek. Vi tilbyder biblioteksorienteringer til alle klassetrin fra 1.-9. klasse.

Kontakt os endelig for en biblioteksorientering og vi tilpasser til de behov og ønsker I har.

 

 

 

1

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Gratis

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7.
Kompetenceområde:
Dansk - Læsning
Fag:
Dansk, Engelsk, Fransk, Geografi, Historie, It og medier, Kristendomskundskab, Madkundskab, Matematik, Medier, Samfundsfag, Sproglig udvikling, Tysk, Uddannelse og job
Læringsmål:
-