Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne

Besøg biblioteket med din 9. klasse – udskolingen

Emner, kilder, kildekritik – og læselyst.

Besøg biblioteket, og få hjælp til opgaveskrivningen. Hvordan finder man litteratur til opgaven? Søgeord og kilder. Hvordan vurderer man om en kilde er god eller dårlig? Lær at bruge bibliotekets fysiske og digitale muligheder bedst muligt. 

I kan også få boostet læselysten. Bestil en booktalk målrettet din klasse. Er eleverne til fantasy, spænding, socialrealisme eller dystopier? Vi dækker det hele.

Kontakt det enkelte bibliotek for at booke og/eller høre nærmere om mulighederne. 

Broby Bibliotek: 72 53 81 80

Faaborg Bibliotek: 72 53 81 00

Ringe Bibliotek: 72 53 81 50

Årslev Bibliotek: 72 53 81 70

eller mail til: bibliotek@fmk.dk

Eleverne skal være oprettede som lånere på Faaborg-Midtfyn Bibliotekerne inden besøget. For at blive lånere skal de komme ind personligt med en udfyldt og underskrevet indmeldelsesblanket og et sygesikringskort. Vi kan desværre ikke nå at oprette dem som lånere under et besøg med hele klassen.

Som lærer på skolerne i kommunen kan man få oprettet et lærerkort. På det kan der lånes materialer til brug for undervisningen og frilæsningsbøger til brug på klassen. Lån på et lærerkort er gebyrfrit og tillader to måneders lånetid. Ødelagte eller forsvundne materialer skal dog erstattes. 

Vi bestiller gerne klassesæt. Men til det skal der oprettes et særligt klassesæt-lånerkort. Fordelen er, at der først kommer besked, når alle de bestilte bøger er klar til afhentning. Du kan først bestille et klassesæt 14 dage før, du ønsker at hente det.

Ung pige tager bog ned fra hylde
Her er den rigtige bog til min opgave.
Foto

Alex Tran

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
2 timer
Pris:
Gratis
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
9.
Kompetenceområde:
Dansk - Kommunikation
Fag:
Dansk, It og medier
Læringsmål:
Viden om kildekritik, litteratur og emnesøgning og biblioteker.