H.C. Andersens Hus

Besøg Ville Vau på egen hånd

Kom indenfor til eventyrlig leg i flotte omgivelser og fantastiske kostumer. Sæt fantasien fri, og oplev, hvordan Eventyrlandet muliggør lege på nye måder. Her finder I flere scenografier, der på forskellige vis indbyder til leg, fordybelse og kreativ udfoldelse. Det flotte Eventyrland er bygget op omkring H.C. Andersens liv og eventyr.

I Eventyrlandet bor blandt andre Troldkvinden – og i hendes hule kan du øve besværgelse, lave magisk mikstur og fodre natugler. Hos bondekonen og bondemanden i det lille gamle hus kan du invitere på the og hjemmehæklede boller eller vugge med dukkevognen, der står klar ved de duftende lavendler.

På paladset findes hofnarrens kostume og et flot dukketeater. Kareten står klar bag paladset sammen med kuskens kappe og høje hat. Og med soldatens gevær kan du marchere rask af sted til Landet langt, langt borte.

Ved siden af paladset ligger den lille by. Her bor barberen, hvor skægget kan blive studset og parykken sat. I postkontoret skal der stemples pakker og breve og køres mange ture med postvognen.

Hos bagerne kan du slynge din egen kringle og lege bytte-bytte købmand i den helt store stil. Eventyrlandet rummer også en sø med en lille båd – fra den kan du kaste din snøre. Der er en fin lille rede af siv, hvor du kan hygge dig udklædt som en svane.

Bemærk! 1 voksen kan max. have 4 elever med på besøg i Ville Vau. Har I flere elever med, skal I være flere voksne.

Billede fra Eventyrlandet
Foto

Mette Risager

©

Museum Odense

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
Gratis
Max deltagere:
28 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4.
Kompetenceområde:
Elevernes alsidige udvikling
Fag:
Dansk, Drama, Elevernes alsidige udvikling, Sproglig udvikling
Læringsmål:
Vi anbefaler, at I selv på forhånd har overvejet, hvordan I bruger besøget i undervisningen.