Fredericia Kommune

Billedkunst - gå på den lokale kunstudstilling

Brug den lokale kunstforenings udstillinger i din undervisning. Det er helt gratis. I 2020 er der 5 udstillinger med 5 vidt forskellige kunstnere og genre. (se nedenstående program)


Den 7.2. - 4.3. Pierre Alechinsky, Belgien, født i 1927, en af Europas mest indflydelsesrige malere. Siden 1949 har han været en del af COBRA bevægelse. Hans billeder er meget farverige og med figurative motiver.

Den 17.4. - 2.5. Lars Tholander, Danmark, billedkunstner, født i Svenborg. "Jeg er født i en blomsterhave", hvilket hans billeder præges af og også med inspiration fra caribiske og mexikanske miljøer. 

Den 21.8. - 6.9. Jørn Boldsen, Danmark, billedkunstner og skulptør, født på Frederiksberg. Er oprindelig uddannet arkitekt., har været involveret i Bjørn Nørgaards arbejde med Dr. Margrethe og Prins Henriks sakrofag. Jørn udstiller både billeder og skulpturer i træ og ler på udstillingen.

11.9. - 4.10. Michael Geertsen, Danmark, keramiker, bor på Bornholm. Michael har arbejdet med keramisk design for store virksomheder som Kähler og Frits Hansen. hans egner værker arbejder han med kunsthåndværkets former, klassisk og eksperimenterende, undersøgende på lerets muligheder 

6.11. - 22.11. Astrid Kongsted, Danmark, født i Haderslev 1992. "ofte føler jeg, at tingene finder mig og ikke omvendt". Astrid abejder med tegninger og illustrationer både i naturalistiske og surrealistiske streger. 

Kontakt Leif Knudsen (kontaktperson), hvis I ønsker at kommer uden for åbningstiden 14-17.

 

Kunstkalenderen 2020 Fredericia Kunstforening

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Gratis

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Billedkunst - Billedanalyse, Billedkunst - Billedfremstilling, Billedkunst - Billedkommunikation, Dansk - Fortolkning, Dansk - Fremstilling
Fag:
Billedkunst, Dansk, Drama, Elevernes alsidige udvikling, Håndværk og design, Kristendomskundskab, Medier, Sproglig udvikling, Sundheds- og seksualundervisning og familiekundskab
Læringsmål:
Efter aftale med læreren

Se alle tilbud fra: