Teater Refleksion

Broder Sol, Søster Måne

Gensyn med klassiker.

Et gensyn med Teater Refleksions elskede klassiker, som bringer julens værdier lige ind i hjertet. Med fortælling og dukkespil levendegøres legenderne om Frans af Assisi, der siger farvel til den materielle rigdom for at leve et mere enkelt liv i nær kontakt med naturen. Nænsomt og med dukketeatrets fortryllelse og magi føres eleverne ind i et rørende og stille univers.

Her gives plads til fordybelse og til at nyde roen og de smukke billeder.

"Koncentreret magi og intens opmærksomhed. " – Århus Stiftstidende

"Gribende teater." – Frederiksborg Amtsavis

Billede fra forestillingen 'Broder Sol, Søster Måne'.
Foto

Jan Rüsz

©

Teater Refleksion

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
70 kr.
Yderligere priser:
70,- pr. elev/barn/person (inkl. moms). Alle Teater Refleksions forestillinger er refusionsgodkendte.
Max deltagere:
80 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Drama - Dramaanalyse, Elevernes alsidige udvikling, Medier - Medieanalyse
Fag:
Dansk
Læringsmål:
Alle sanser er åbne i en teateroplevelse, og det centrale er, at eleverne bliver ramt følelsesmæssigt – af sjov, af smerte, af spænding, af undren. De møder de dimensioner af livet, der ellers kan være svære at få adgang til og dele med andre. Dukketeatrets enkle, men legende form skaber fantasifulde og magiske rammer om velkendte følelser. Derfor er det velegnet til at formidle større fortællinger, som ellers kan være svære at præsentere for børn.

Når eleverne kommer og besøger os i teatret, bliver de også direkte medskabere af den forestilling, de skal ind og se. Det er dem, der afgør, om lige netop den oplevelse giver mening og betydning for dem. Den kræver tilstedeværelse i nuet.

Vores oplevelse er, at elever er rigtig gode til at kombinere en legende tilgang med en dannende tilgang, så teateroplevelsen både bliver sjov og alvorlig.

Se alle tilbud fra: