Teater Vestvolden i Hvidovre

Christiane F.

Teater Vestvolden præsenterer endnu en ungdomsklassiker...

12 år gammel begynder Christiane Felscherinow at ryge hash sammen med andre unge fra den lokale ungdomsklub. Året efter er hun narkoman og lever på gaden. 

Historien om Christiane F. gennemhuller illusionen om den uskyldige narkorus og dokumenterer, at stofmiljøet udklækker purunge hårde misbrugere – nogle af dem blot store børn.

På Teater Vestvolden er vi altid glade for at få besøg af skoler og institutioner, så vi tilbyder gruppebilletter til kun 40 kr.

På alle egenproducerede forestillinger udarbejdes skolemateriale med emner og temaer, der bliver behandlet i forestillingen, og som kan fungere som oplæg til diskussion i klassen. Skolemateriale ligger til gratis download på teatervestvolden.dk/skoler.

Christiane F.
©

Søren Meisner

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
75 min.
Pris:
40 kr.

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Drama - Dramaanalyse, Drama - Dramaproduktion, Elevernes alsidige udvikling, Filmkundskab - Filmanalyse, Medier - Medieanalyse, Tysk - Kultur og samfund
Fag:
Dansk, Drama, Elevernes alsidige udvikling, Historie, Medier, Samfundsfag, Tysk
Læringsmål:
Former for misbrug.

Hvad gør stoffer ved en person?

Hvordan lærer man at sige nej til stoffer?

Hvordan navigerer man i forskellige miljøer, hvor der er stoffer?

Undervisningsmaterialet indeholder forskellige emner og temaer, der bliver behandlet i forestillingen, og som kan fungere som oplæg til diskussion i klassen.

Se alle tilbud fra: