Folketeatret

Dagtilbudsforestilling og Kunstnerisk Laboratorium: Englene i sneen

Et fortryllende og magisk juleeventyr af Meridiano Teatret.

Englene i sneen er en vidunderligt smuk, nær og rørende julefortælling. Her er verden hvid som englevinger, men også mørk som den sorte nat. Englene i sneen er en lille og fin fortælling om noget, der er større end bare dig og mig. 

Temaer
Jul, tro, gode gerninger, familie, saga, eventyr, vinter, livet, etiske problemstillinger

Forløb
Ca. 3 uger før besøget sendes en mail med informationer samt inspirationsmateriale til forberedelse og efterbearbejdning. Materialet kan bruges som inspiration til at integrere forestillingen i den pædagogiske hverdag. Efter forestillingen, i direkte forlængelse af forestillingen på teatret, åbner Kunstnerisk Laboratorium. Det er en mulighed for børn og deres pædagoger til kreativ efterbearbejdning af tematikkerne og til, at forestillingen kan lagre sig – og lægge op til videre samtaler tilbage i institutionen. Kunstnerisk Laboratorium er inkluderet i billetten.

Handling
Et forunderligt og dragende juleeventyr begynder, da søstrene Maja og Babette må begive sig af sted for at finde hjælp til deres fødende mor. Sneen begynder at falde, børnene mister orienteringen og farer vild i mørket. De befinder sig pludselig i et fremmed univers, hvor både magien og udfordringerne folder sig ud. Under den tindrende stjernehimmel er den magiske julekugle nemlig fuld af overraskelser og hemmeligheder. Nu er spørgsmålet: Vil Maja og Babette nå frem i tide? 

Englene i sneen af Meridiano Teatret på Folketeatret
Oplev et fortryllende og magisk juleeventyr på Folketeatret.
Foto

Meridiano Teatret

©

Meridiano Teatret

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
40 kr.
Max deltagere:
80 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
4, 5, 6
Faciliteter:
  • Mulighed for at spise medbragt mad
  • Mulighed for toiletbesøg
Læreplanstemaer:
  • Alsidig personlig udvikling
  • Kommunikation og sprog
  • Kultur, æstetik og fællesskaber
  • Social udvikling
Læringsmål:
Med teatrets mangfoldige redskaber trænes sanser, sprog og sociale kompetencer, og børnene opnår æstetiske erfaringer med fænomener og forhold i vores fælles kultur.