Folketeatret

Dagtilbudsforestilling og Kunstnerisk Laboratorium: Englene i sneen

Et fortryllende og magisk juleeventyr af Meridiano Teatret.

Englene i sneen er en vidunderligt smuk, nær og rørende julefortælling. Her er verden hvid som englevinger, men også mørk som den sorte nat. Englene i sneen er en lille og fin fortælling om noget, der er større end bare dig og mig. 

Temaer
Jul, gode gerninger, eventyr, mirakler, magi, tro og håb, familie

Forløb
Ved bestilling af billetter sendes en lærervejledning med informationer samt inspiration til forberedelse og efterbearbejdning samt et elevbrev, som er en intro til teaterbesøget og stykket fra os på teatret. Derudover vedhæftes et forældrebrev med information om teaterbesøget, som kan tilpasses jeres behov. Materialet kan bruges som inspiration til at integrere forestillingen i den pædagogiske virksomhed.

Efter forestillingen, i direkte forlængelse af forestillingen på teatret, åbner Kunstnerisk Laboratorium. Det er en mulighed for børn og deres lærere til kreativ efterbearbejdning af tematikkerne, og til at forestillingen kan lagre sig – og lægge op til videre samtaler tilbage i institutionen. Kunstnerisk Laboratorium er inkluderet i billetten og estimeret tid er 30 minutter.

Handling
Englene i sneen af Meridiano Teatret er en smuk og eftertænksom fortælling for børn på 4 år og opefter og deres voksne om to søstre, der begiver sig ud på et juleeventyr, hvor alt kan ske. Et forunderligt og dragende juleeventyr begynder, da søstrene Maja og Babette må begive sig af sted for at finde hjælp til deres fødende mor. Sneen begynder at falde, og børnene mister orienteringen og farer vild i mørket. De befinder sig pludselig i et fremmed univers, hvor både magien og udfordringerne folder sig ud. Under den tindrende stjernehimmel er den magiske julekugle nemlig fuld af overraskelser og hemmeligheder. Nu er spørgsmålet: Vil Maja og Babette nå frem i tide?

I en fortryllende og henførende scenografi bliver cellomusik fremført live, alt imens vi følger Maja og Babette i denne poetiske historie.

En engel står og varsomt holder en kæmpe julekugle med et snelandskab indeni
Oplev et fortryllende og magisk juleeventyr på Folketeatret.
Foto

Martin Mydtskov Rønne

©

Folketeatret

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
40 kr.
Yderligere priser:
40 kr. pr. person for grupper flere end 6 personer og under 25 år, der tilkommer et gebyr på 75 kr. pr. ordre.
Max deltagere:
80 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
4, 5, 6
Faciliteter:
  • Mulighed for at spise medbragt mad
  • Mulighed for toiletbesøg
Læreplanstemaer:
  • Alsidig personlig udvikling
  • Kultur, æstetik og fællesskaber
  • Social udvikling
Læringsmål:
Med teatrets mangfoldige redskaber trænes sanser, sprog og sociale kompetencer, og børnene opnår æstetiske erfaringer med fænomener og forhold i vores fælles kultur.