Dannelsesrygsækken

Dannelsesrygsækken 5. klasse Spis Naturlandet

Forløbet ”Spis Naturlandet” er målrettet 5. årgang i madkundskab samt natur/teknik. Kurset foregår på Naturskolen ved Maribo.

Eleverne skal lære om 5-7 vilde urter; dette sker i 2 lektioner i natur/teknik på skolen inden forløbet på Naturskolen.

På selve dagen skal eleverne under kyndig vejledning finde de respektive urter på engene omkring Naturskolen og sanke dem. Efterfølgende tilbereder de forskellige retter over bål med tilsætning af de sankede urter.

Naturlandet fremsender i løbet af efteråret 2022 undervisningsmateriale. Frem til start på kurserne efter påske vil der desuden løbende komme nyheder om udvikling af kurset samt praktisk information. Til det har vi lavet en helt særlig underside under ”Skolerne ud i naturen” på naturlandet.dk: https://www.naturlandet.dk/skolerne-ud-i-naturen

I god tid inden kurset beder vi jer om at inddele klassen i 4 grupper, således at I ved ankomst lynhurtigt kan få et nummer på; I ved, hvem der bedst kan sættes sammen.

Vi kommer til at bruge appen Naturlandet Lolland-Falster. Kender du den ikke endnu, så download den meget gerne – der er masser af god inspiration til at komme ud i naturen!

Desuden vil vi være meget glade for at få lov til at tage nogle billeder og vil i god tid bede jer om forældretilladelser. 

Spis naturlandet foto. Mand holder urter.

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Gratis

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
5.
Kompetenceområde:
Madkundskab - Madlavning
Fag:
Madkundskab
Læringsmål:
Sanke og tilberede mad