Museet for Samtidskunst

Den flyvende lydkuffert - Hr. Øre

Gennem en række små sanse- og lytte opgaver introduceres børnene til en ny verden af lyde, musik og fortællinger. Vi lytter til lyde, tegner lyde og forestiller os lyde.

Gennem en række små sanse- og lytte opgaver introduceres børnene til en ny verden af lyde, musik og fortællinger. Vi lytter til lyde, tegner lyde og forestiller os lyde. Vi taler om hvad et instrument er og hvordan vi kan bruges vores egen krop som et instrument. Alle aktiviteter laves sammen med Hr. Øre der bor i en gammel kuffert på museet.

Den flyvende lydkuffert er både et læringsforløb på museet og et gratis udlånsmateriale, en kuffert med en række genstande, instrumenter og vejledning til læreren. Lydkufferten indeholder fortællingen om Hr. Øre og en række sjove og sansebaserede opgaver baseret på leg og bevægelse.

Den flyvende lydkuffert kan være et selvstændigt forløb på museet eller et selvstændigt forløb på skolen eller i en kombination som optakt til et besøg på museet.

Inspirationsmateriale til Lydkuffert

Den flyvende lydkuffert
Den flyvende lydkuffert
Foto

Museet for Samtidskunst

©

Museet for Samtidskunst

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
1 time
Pris:
300 kr.
Yderligere priser:
1 uge (udlån) gratis / 1 time (på museet) 300 kr. Bemærk: Ved udlån skal børnehaver og skoler selv have mulighed for at afhente og tilbagelevere lydkufferten.
Max deltagere:
28 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
4, 5, 6
Faciliteter:
  • Mulighed for at spise medbragt mad
  • Mulighed for toiletbesøg
Læreplanstemaer:
  • Alsidig personlig udvikling
  • Kultur, æstetik og fællesskaber
  • Social udvikling
  • Kommunikation og sprog
Læringsmål:
At stimulere leg, nysgerrighed, narrative kompetencer, sociale kompetencer, sprog og det praktisk/musiske.

Se alle tilbud fra: