Planetarium

Du kommer fra rummet (mellemtrin)

I denne dialogbaserede rundvisning i vores udstilling Made in Space, bliver dine elever klogere på hvordan deres kroppe er bygget af stjernestøv og rester fra Big Bang.

Hvordan blev universet dannet? Hvad blev der skabt? Hvad rager det os? Og hvordan kommer vi derud?

Med en dialogbaseret rundvisning i vores udstilling "Made in Space" bliver I inddraget i det fantastiske narrativ: Vi er alle sammen lavet af stjernestøv. Vi sætter fokus på de elementer, der passer til jeres aldersgruppe og faglige mål.

Eleverne på mellemtrinnet skal reflektere over, hvordan liv er afhængig af, at der er dannet stoffer i universet igennem milliarder af år, og at det måske ikke kun er på Jorden, vi har liv. Vi dykker ned i, at der findes forskellige slags stjerner, hvad der sker inde i dem, og at de alle sammen har bidraget til livet på Jorden.

Læs mere og book

Bestil venligst i god tid (2-3 uger).

Planetarium, Planetariet, Tycho Brahe Planetarium, Tycho Brahe Planetariet
Med en tur rundt i Planetariums udstilling får du og dine elever mulighed for at stille alle de spørgsmål, I måtte have.
©

Planetarium

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
50 min.
Pris:
600 kr.
Yderligere priser:
Plus entré: 50 kr./person inkl. film.
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
4., 5., 6.
Kompetenceområde:
Biologi - Kommunikation, Biologi - Modellering, Biologi - Undersøgelse, Biologi - Perspektivering, Fysik/kemi - Kommunikation, Fysik/kemi - Modellering, Fysik/kemi - Undersøgelse, Fysik/kemi - Perspektivering, Geografi - Kommunikation, Geografi - Modellering, Geografi - Undersøgelse, Geografi - Perspektivering, Historie - Kronologi og sammenhæng, Kristendomskundskab - Livsfilosofi og etik, Matematik - Geometri og måling, Matematik - Matematiske kompetencer, Natur/teknologi - Kommunikation, Natur/teknologi - Modellering, Natur/teknologi - Undersøgelse, Natur/teknologi - Perspektivering
Fag:
Biologi, Elevernes alsidige udvikling, Fysik/kemi, Geografi, Historie, Kristendomskundskab, Matematik, Natur/teknologi
Læringsmål:
Jorden og Universet
Partikler, bølger og stråling
Energiomsætning
Stof og stofkredsløb

Se alle tilbud fra: