Teater Refleksion

En grim ælling

Hjertelig fortælling om at finde sin egen vej i livet.

Den grimme ælling – vi kender ham alle. Vores lille helt, der igen og igen bliver hånet af eventyrets forskellige figurer, som synes, at de er bedre og vigtigere end ham. En rørende historie genfortalt med ord, dukker, silhuetter og skyggespil.

”Vi oplevede forestillingen som et rent stykke poesi, der formidler essentielle værdier som tolerance, respekt, ligeværdighed og medmenneskelighed. Værdier, som det er vigtigt at arbejde med og skabe bevidsthed om allerede fra en tidlig alder. (…) Børnenes opmærksomhed under forestillingen viste, at det var en gennemført succes.” – børnehaveleder Marie-Pierre Jauberthie Martel

En grim ælling
En grim ælling
Foto

Balsamique Théâtre

©

TEATER REFLEKSION

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
70 kr.
Yderligere priser:
70,- pr. elev/barn/person (inkl. moms). Alle Teater Refleksions forestillinger er refusionsgodkendte.
Max deltagere:
46 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Dansk - Fremstilling, Drama - Dramaanalyse
Fag:
Dansk, Drama
Læringsmål:
Alle sanser er åbne i en teateroplevelse, og det centrale er, at eleverne bliver ramt følelsesmæssigt – af sjov, af smerte, af spænding, af undren. Dukke- og animationsteatrets ofte enkle, men legende form skaber fantasifulde og magiske rammer om velkendte følelser. Derfor er det velegnet til at formidle mange forskellige tematikker med. Også dem, der ellers kan være svære at præsentere for børn.

Når eleverne kommer og besøger os i teatret, bliver de også direkte medskabere af den forestilling, de skal ind og se. Det er dem, der afgør, om lige netop den oplevelse giver mening og betydning for dem. Den kræver tilstedeværelse i nuet.

Vores oplevelse er, at elever er rigtig gode til at kombinere en legende tilgang med en dannende tilgang, så teateroplevelsen både bliver sjov og alvorlig.

Se alle tilbud fra: