Teater ZeBU

FAR ER SUR

Når Far er sur, er gode råd dyre, og i dag er Far altså virkelig sur. Datter prøver alle mulige krumspring for at få Far til at komme ud af sin surhed, men lige meget hvad hun finder på, virker det ikke. Hverken kaffe, smøger, Lego, en kælekanin eller en dejlig sang – og da slet ikke en fodboldkamp, når nu Sønderjyske taber – kan hjælpe! Men det viser sig heldigvis til sidst, at Far er meget mere medgørlig, når bare de rette midler tages i brug.

"Far er sur" er en humoristisk, skæv og musikalsk forestilling uden ord og med en stram koreografi frit efter Philip Ytournels børnebog af samme navn. Forestillingens scenografi er fyldt med gemmesteder og overraskelser.

Far er sur
Far er sur
Foto

Nicolai Egense

©

Zangenbergs Teater

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
30 min.
Pris:
40 kr.

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
4, 5, 6
Faciliteter:
  • Mulighed for at spise medbragt mad
  • Mulighed for toiletbesøg
Læreplanstemaer:
  • Krop, sanser og bevægelse
  • Kultur, æstetik og fællesskaber
Læringsmål:
Ved at se og opleve forestillingen, hvor ordene er taget ud, musik og koreografi sat ind, bliver børnenes sanser stimuleret. Scenografiens mange skjulte rum er med til hele tiden at overraske børnene. Og gennem forestillingens humoristiske tilgang til emnet om, hvordan man gør andre glade, tilbydes børnene en god og glad oplevelse.

Se alle tilbud fra: