Bornholms Folkebiblioteker

Find den gode historie på biblioteket

Spring ind i fortællingen.

På bibliotekerne kan man låne, læse, tegne, lægge puslespil, spille spil og hygge sig. Biblioteket har mange gode bøger – med masser af gode historier, som I kan låne med hjem.

Bibliotekerne tilbyder forskellige arrangementer for børn og nogle gange børneteater. Børneteater udbydes via Børneteaterordningen, som er et samarbejde mellem biblioteket og Bornholms Teater. Børneteater kan være både for de helt små og de lidt større.

Bogkasser til levering hos jer: Alle kommunale dagpasningstilbud i Bornholms Regionskommune har mulighed for at få bragt en bogkasse med bøger til døren. Bogkassen indeholder ca. 25 billedbøger og oplæsningsbøger, som biblioteket har udvalgt til jer. Biblioteket sørger for transporten.

Lån en sprogkuffert: En sprogkuffert indeholder en samling af pædagogiske spil, der på en sjov og enkel måde kan bruges som støtte for børns sproglige udvikling. Man kan læse, spille, lege og selv finde på forskellige sjove historier. Når den voksne bruger sprogkufferten sammen med barnet, trænes bl.a. lege med lyde, ord og sætninger, viden om krop og sanser, omverdensforståelse, skelnen og iagttagelse, farver og former, tal og matematik m.m. Materialerne skal bruges af børn og voksne sammen. De omhandler emner, der er tætte på barnets hverdag og lette at gå til.

Særlige ønsker: Har I særlige ønsker til jeres biblioteksbesøg, det kan være højtlæsning eller andet, er I meget velkomne til at kontakte os.

Husk, at Bornholms Folkebiblioteker er både i Rønne, Hasle, Allinge, Gudhjem, Svaneke, Nexø og Aakirkeby. Alle biblioteker har børneafdelinger. Se bibliotekernes adresser og åbningstider på www.bibliotek.brk.dk

barn læser lucky luke

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Gratis

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
2, 3, 4, 5, 6
Faciliteter:
  • Mulighed for at spise medbragt mad
  • Mulighed for toiletbesøg
Læreplanstemaer:
  • Alsidig personlig udvikling
  • Kommunikation og sprog
Læringsmål:
Sproglig udvikling

Alsidig personlig udvikling

Dannelse