Det Kongelige Teater

Forestillinger på Det Kongelige Teater

Oplev Det Kongelige Teaters magiske Pixiforestillinger og mange andre forestillinger

Pixiforestillinger er særlige korte forestillinger skabt til indskolingen. De er gratis, men kræver booking af billetter. Du opretter din skolelogin ved at skrive til dktskole@kglteater.dk eller ring til vores billetcenter +45 33 69 69 69. 

Pixiforestillinger i sæson:

PixiOpera - Den grimme ælling (Indskoling)
Det sidste æg hos andemor bliver endelig udklækket, og ud kommer en ælling, som ingen af de andre dyr i andedammen forstår. Hvad er det for en underlig farve og facon, og dur den overhovedet til noget? Læs om forestillingen her.

PixiOpera - Pagageno og Papagena (Indskoling)
Frederik er en meget dygtig operasanger, så han vil gerne synge fine koncerter og fortælle børn om opera. Men det går ikke altid så godt, og han skælder ud på forestillingslederen – måske skulle han prøve at slappe lidt af og lære at bruge sin fantasi? Læs om forestillingen her. 

PixiBallet - Prinsessen på ærten (Indskoling)
Prinsen begiver sig ud på en lang rejse i sin søgen efter den helt rigtige prinsesse, men det er ikke let at finde en prinsesse med ægte følelser, som tør være sig selv. Hele tre meget mærkelige prinsesser skal han møde, inden det pludselig banker på døren til hans eget slot. Læs om forestillingen her

Andre forstillinger:

Breakfast med Bournoville (Udskoling)
Breakfast med Bournoville er en forestilling skabt af Kompagni B til deres jævnaldrende i udskolingen. Den er gratis, men kræver booking af billetter. Læs om forestillingen 

Generalprøver (Alle klassetrin)
Pris: 35 kr. samt 15 kr. i serviceomkostning pr. billet.

I få tilfælde sker det, at generalprøven lukkes for publikum eller tidspunktet flyttes. I den situation refunderes billetterne. Der udbydes generalprøvebilletter til mange af titlerne herunder undtagen de gratis Pixiforestillinger. 

Øvrige forestillinger (Alle klassetrin)
Pris: 45 kr. samt 15 kr. i serviceomkostning pr. billet.

Alle forestillinger kræver et skolelogin. Dette opretter du ved at skrive til dktskole@kglteater.dk eller ringe til vores billetcenter +45 33 69 69 69. Læs mere om forestillingerne på Det Kongelige Teater hjemmeside og BOOK billetter her. 

Papageno og Papagena
PixiOpera Papageno og Papagena

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
30 min.
Pris:
Gratis
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
Nul, 1, 2, 3, 4, 5, 6
Faciliteter:
  • Mulighed for at spise medbragt mad
  • Mulighed for toiletbesøg
Læreplanstemaer:
  • Kultur, æstetik og fællesskaber
  • Social udvikling
Læringsmål:
Æstetiske læreprocesser bidrager til, at eleverne ikke bare oplever og får viden om konkrete kunstarter, men at de også tager ejerskab og ansvar for deres klassiske kulturarv. Scenekunst og jeres dialog om scenekunst og klassiske værker i klassen bidrager til, at eleverne aktivt udvider deres perspektiv på sig selv, hinanden og deres samfunds kulturelle sammenhængskraft.

Se alle tilbud fra: