Ringsted Museum og Arkiv

Fra jord til bord

Undervisningsforløbets omdrejningspunkt er den historiske udvikling af landbruget og fødevareproduktion som korn- og mælkeprodukter.

Med afsæt i fødevareproduktionen fra ca. 1850 - 1950 sætter forløbet fokus på familiens betydning for landbrugsproduktionen i samme periode.

I forløbet indgår et besøg i Ringsted Mølle og eleverne får ligeledes mulighed for at prøve forskellige redskaber, der blev brugt i produktionen af fødevarer.

Museum Vestsjælland
Fra jord til bord
Foto

Museum Vestsjælland

©

Museum Vestsjælland

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
2 timer
Pris:
800 kr.
Yderligere priser:
Bemærk du kan benytte Kulturbussen gratis til alle undervisningstilbud.
Max deltagere:
28 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
2., 3., 4.
Kompetenceområde:
Natur/teknologi - Perspektivering, Natur/teknologi - Modellering, Historie - Kronologi og sammenhæng
Fag:
Historie, Natur/teknologi
Læringsmål:
Formålet med undervisningen er at:
-Eleverne får en indsigt i udviklingen i dansk landbrug
- eleverne får en forståelse for teknologiens rolle i produktion af fødevarer i relation til i dag