Halsnæs Bibliotekerne

Fremlæggelser på biblioteket

Har du en klasse i udskolingen, kan I komme på biblioteket og fremlægge jeres projekter, store som små. Det giver eleverne en anderledes oplevelse og en anden erfaring at fremlægge i andre og større omgivelser end i klasseværelset.

På Frederiksværk Bibliotek kan I fremlægge i loungeområdet midt i biblioteket, og på Hundested Bibliotek kan I være i salen. Vi har mikrofon, højtalere og projektor, flytbare opslagstavler, udstillingspodier osv., som I kan bruge efter aftale. Efter fremlæggelsen kan vi udstille jeres produkter på biblioteket i en uge.

Ring eller skriv gerne i god tid og aftal tidspunkt.
Foto
Foto

Katrine Viberg

©

Halsnæs Bibliotekerne

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
2 timer
Pris:
Gratis
Max deltagere:
100 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Billedkunst - Billedkommunikation, Biologi - Kommunikation, Dansk - Kommunikation, Dansk - Tale, Drama - Dramaproduktion, Engelsk - Mundtlig kommunikation, Fransk - Mundtlig kommunikation, Fysik/kemi - Kommunikation, Geografi - Kommunikation, Spansk - Kommunikation, Tysk - Mundtlig kommunikation
Fag:
Billedkunst, Biologi, Elevernes alsidige udvikling, Engelsk, Fransk, Fysik/kemi, Geografi, Håndværk og design, Historie, It og medier, Kristendomskundskab, Matematik, Medier, Musik, Natur/teknologi, Samfundsfag, Tysk
Læringsmål:
At elverne bliver øvede i at fremlægge og præsentere deres projekter i andre omgivelser end på skolen, og derved også mere modige og selvsikre i fremtidige eksamenssituationer.