Halsnæs Bibliotekerne

Gys og gru m. forfatterbesøg på biblioteket af Kenneth Bøgh Andersen

I anledning af gysertema på biblioteket, kommer Forfatteren Kenneth Bøgh Andersen på Frederiksværk Bibliotek tirsdag d. 9/11 2021 og holder foredrag for 6., 7. og 8. klasserne i kommunen, i Loungen.

Helvedes gru, tidens flygtighed og Djævlens fristelser. Kenneth Bøgh Andersen skriver fantasy og gys, så de små hår stritter i nakken og man tjekker en ekstra gang om døren er låst, inden man går i seng. Men han skriver også med stor humor om kiksede superhelte, der både skal kæmpe mod skurke og mod en storm af hormoner.

Kenneth Bøgh Andersen formår at flette mytologier, middelalderskrifter, bibelstof og problematikker såsom ulykkelig forelskelse og mobning sammen til medrivende og fængende historier, så man som læser har svært ved at lægge bøgerne fra sig igen. Få et indblik i hans skriverier og forfatterskab til foredrag på Frederiksværk Bibliotek.

Foredraget bliver afholdt i to omgange:

  • Kl. 10 er det for 6. årgang,
  • Kl. 12. for 7. og 8. årg. (UDSOLGT!)

Der er plads til 4 klasser til hvert foredrag, så det er om at få sendt tilmelding afsted hurtigst muligt, da det er først til mølle! Tilmelding sker hos Betina på bevij@halsnaes.dk

Kenneth Bøgh Andersen ser gerne at eleverne har læst bøger af ham, så vi vil gerne opfordre til at klasserne læser eller lytter til flg. bøger:

  • ”Tempus fugit”(roman 75 sider)
  • ”Når lyset slukkes” (Noveller150 sider) 

Bøgerne ligger som e-bøger og lydbøger på Ereolen GO, som skolerne kan bruge, dog ikke som klassesæt. Læreren kan også vælge at læse dem højt.

Tilmelding Hurtigst muligt og senest 15/10.

Billede af Kenneth Bøgh Andersen
Foto af forfatter Kenneth Bøgh Andersen
©

Forfatterweb

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
Varighed:
1 time
Pris:
Gratis
Max deltagere:
100 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
6., 7., 8.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Dansk - Kommunikation, Dansk - Læsning
Fag:
Dansk
Læringsmål:
Igennem foredraget kan eleverne perspektiverer allerede læste værker i relation til Kenneth Bøgh Andersens eller analyserer værker af forfatteren og komme i dybden med dem til foredraget.