KViST

HAN GIK SIG OVER SØ OG LAND (Holbæk)

Introducer dine elever for fem centrale fortællinger vha. fortælling, klassesamtaler, sanselege, læs-selv og  en spændende hjemmeside.

Fem fortællinger fra det nye testamente

I klassesamtalen vil eleverne møde de tilværelsesspørgsmål, som historierne lægger op til og giver et muligt svar på. Eleverne inviteres til at spejle de gamle fortællinger i deres egne oplevelser og tanker og således opnå en bevidsthed om, at de spørgsmål, som var vigtige for 2000 år siden i et fremmed land, også er spørgsmål, som kan være vigtige for os i dag.

På projektets hjemmeside kan eleverne på et interaktivt kort gå på opdagelse i det land, hvorfra fortællingerne stammer. Herigennem vil de opnå viden om og forståelse af, at fortællingerne ikke alene har betydning for mange kristne i hele verden, men også i deres opståen knytter sig til et helt bestemt geografisk område.

I materialet findes fortællingerne som små læs-selv tegneserier i forskellige sværhedsgrader til kopiering. Derudover findes der masser af forslag til andre aktiviteter, samt baggrundsstof til læreren.

 

Projektet indeholder:

  • Lærervejledning med baggrundsstof mm
  • Hjemmeside med interaktivt kort og meget andet
Landkort med de historieske bibelsteder

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Gratis

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
1., 2., 3.
Kompetenceområde:
Kristendomskundskab - Bibelske fortællinger
Fag:
Kristendomskundskab
Læringsmål:
Oplistes i materialet