Odsherred Bibliotek

Havfest for nye 0. klasser, førskoler og børnehavernes storegrupper

Kom på besøg på børnebiblioteket i Nykøbing Sj, hvor bølgerne går højt! Vi har nemlig lavet hele børnebiblioteket om til skibe og hav, og sammen skal vi på skattejagt på biblioteket og lære en masse om at finde bøger - men også om hinanden. På havet er det nemlig godt at være gode venner, så vi læser bøger om venskaber og skolestart, laver lege, hvor vi lærer hinanden bedre at kende, og så bliver du ekspert i at finde bøger til dig og dine venner!

Besøget er et ryste-sammen-arrangement for skolernes 0. klasser i starten af det nye skoleår eller for førskole- og storegrupper i slutningen af skoleåret, før det rigtigt går løs efter sommerferien, eller efter sommerferien når nye grupper er startet op. 

Børnene lærer noget om at gå på biblioteket, finde gode bøger, man selv kan læse i 0. klasse, eller som er gode at få læst højt – men vi laver også lege og hygge, som binder børnene sammen i deres nye klasse eller gruppe. Det hele foregår på børnebiblioteket i Nykøbing, hvor vi stævner ud i al det nye fra vores store skib på børnebiblioteket. 

Fyrtårn lyser over hav
Et fyrtårn, der viser skibene vej.
Foto

PIRO4D Pixabay

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
2 timer
Pris:
Gratis
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0.
Kompetenceområde:
Dansk - Kommunikation, Dansk - Lytning, Dansk - Læsning
Fag:
Elevernes alsidige udvikling
Læringsmål:
Social kompetence, læsning, kultur