Greve Museum

Hop rundt i historien

Hop rundt i historien, mens I går på opdagelse på Greve Museum.

Greve Museum inviterer børnehaver til på egen hånd at opleve historien om Grevegård og livet på landet i gamle dage. Forløbet lader pædagogerne være børnenes guider rundt i udstillingerne. Med til besøget hører en forløbsbeskrivelse og en kuffert med genstande, så pædagoger og børn sammen kan udforske livet på gården.

Så tag børnene i hånden og lad forløbsbeskrivelsen guide jer rundt i udstillingen, hvor I både skal hoppe i tid, trylle jer store og høre historier om et af de børn, der boede på gården i gamle dage. Med jer rundt har I en kuffert, som indeholder nogle af de genstande, I hører om i historierne, og som børnene må undersøge, røre ved og prøve på. På den måde tages fortællingen om Grevegård ned i børnehøjde og åbner historien op på en sanselig og nærværende måde.

Grevegård
Børnene prøver bondemandens røde hue.
Foto

Greve Museum

©

Greve Museum

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
Gratis
Max deltagere:
25 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
3, 4, 5
Faciliteter:
  • Mulighed for at spise medbragt mad
  • Mulighed for toiletbesøg
Læreplanstemaer:
  • Alsidig personlig udvikling
  • Krop, sanser og bevægelse
  • Kultur, æstetik og fællesskaber
Læringsmål:
Forløbet lægger vægt på spørgsmål og dialog og opfordrer til, at pædagogerne byder ind med deres eget syn på udstillingerne og viden om gamle dage. Samtidig veksles der mellem bevægelighed, narrative fortællinger samt taktile oplevelser. Formålet er at gøre børnene opmærksomme på fortiden på en måde, der udvikler børnenes forståelse for det anderledes samt deres egen rolle i historien.

Se alle tilbud fra: