Natur og miljøafdelingen - Ringsted kommune

Smag på naturen

Udfra årstidens planter, samt besøg i grøntsagsmarken og andre råvarer laver vi suppe, grød, brød eller andet godt. Maden laves over bål/trangia.

Forløbet afholdes i Hallingelille, så et besøg på den økologiske/permakulturelle grøntsagsmark vil være en del af forløbet i august - oktober. Herunder en fortælling om hvad økologi/permakultur er (og evt. besøg hos økologisk nabo-landmand). 

Hermed kan andre emner end maden fx. være fx. biodiversitet, økologi, landbrugsdyr (der er pt. grise, geder, høns og heste i Hallingelille).

Tid:  4-6 timer. April-juni + August-oktober, 

God forberedelse giver altid en bedre oplevelse.

Smag på naturen
Smag på naturen

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Gratis

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
3., 4., 5., 6., 7., 8., 9.
Kompetenceområde:
Biologi - Perspektivering, Madkundskab - Fødevarebevidsthed, Madkundskab - Madlavning, Natur/teknologi - Perspektivering
Fag:
Biologi, Madkundskab, Natur/teknologi
Læringsmål:
Der kan arbejdes med færdigheds- og vidensmål i f.eks. Madkundskab, natur/teknologi, biologi, dansk, matematik.