Den Frie

Hvad gemmer vi i skabet?

Med etableringen af Den Frie Udstilling i 1891 blev der vendt op og ned på den danske kunstscene. Pludselig fik de unge banebrydende kunstnere et sted at vise deres værker, og Den Frie Udstilling gik forrest og viste værker af Gauguin og van Gogh før nogen andre. I Den Frie Udstillings arkiv gemmer der sig mange fantastiske historier, og i disse år bliver de gennemgået, registreret og gjort tilgængelige til gavn for fremtidige generationer.

Workshoppen Hvad gemmer vi i skabet? tager udgangspunkt i dette aktuelle arkivprojekt. Vi gemmer alle sammen ting for at huske. Og det, vi gemmer, har betydning for det, vi husker. For vi kan ikke huske alt. På workshoppen vil vi arbejde med collager, og eleverne vil få indblik i at udvælge og indsamle viden, og ikke mindst i, hvordan denne viden kan formidles visuelt til andre.

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
2 timer
Pris:
0 kr.
Yderligere priser:
Gratis for Københavns folkeskoler, for øvrige koster forløbet 950 kr.
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5., 6.
Kompetenceområde:
Billedkunst - Billedfremstilling, Billedkunst - Billedkommunikation, Dansk - Kommunikation, Historie - Kildearbejde, Historie - Kronologi og sammenhæng
Fag:
Billedkunst, Dansk, Historie
Læringsmål:
Workshoppen tilgodeser folkeskolereformen og folkeskolens mål for danskfaget, billedkunstfaget, historiefaget, de praktiske fag og sprog- og kulturfagene. De skiftende udstillinger præsenterer et bredt udvalg af kunstneriske praksisser med en bred vifte af emner, der kan relateres til flere faglige mål og områder.

Se alle tilbud fra: