Teater Hund & Co.

HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE? – en komedie om at skabe vores verden

Hvor svært kan det være? Nogle gange kan det være ret svært. Det kan være svært at føle sig udenfor. At føle, man går glip af noget. At være uvenner. At føle at man ikke er god nok. At binde sine snørebånd. At være kærlig. At føle sig ensom. At ændre sine idéer og vaner. At sige undskyld. At forstå ting, hvis man ikke forstår dem. At dele. At sige sin mening. At lægge tingene på plads, når man har brugt dem. At være ærlig. At gå på line. At være anderledes. At tænke på nye måder. At indrømme, når man har gjort noget forkert. At bestemme sig. At ændre mening. At være bange. At finde ro. At blive gode venner igen. At træer bliver fældet. At regne ting i hovedet. At føle sig truet af klimakrisen. At finde ud af hvad man skal gøre for at redde verden…

Hvor Svært Kan Det Være er en humoristisk forestilling om ensomhed og fællesskab. Og om det behøver at være så svært, eller om vi kan gøre de svære ting mindre svære – sammen.

HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE? - en komedie om at skabe vores verden
HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE? - en komedie om at skabe vores verden
Foto

Grafiker: Robin Hart

©

Teater Hund & Co.

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
50 min.
Pris:
40 kr.
Yderligere priser:
40 - 125 kr.
Max deltagere:
100 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Dansk - Kommunikation, Drama - Dramaanalyse, Elevernes alsidige udvikling, Samfundsfag - Sociale og kulturelle forhold
Fag:
Dansk, Drama, Elevernes alsidige udvikling, Samfundsfag
Læringsmål:
Eleverne præsenteres for et samfundsmæssigt blik, som de kan forholde sig til, analysere og indtænke i andre tematikker fra vores samtid.

Forestillingens udforskning af, hvordan man skaber et bæredygtigt samfund, lægger op til en videre samtale med eleverne om nogle af de større filosofiske spørgsmål, der relaterer sig til det at være menneske.

Se alle tilbud fra: