Nørrebro Teater

JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG

ET POETISK KOMEDIESHOW OM DET UPERFEKTE MENNESKE.

Morten Münsters bestsellerbog som tankevækkende komedieshow.

Vi spiser kage, selvom vi er på slankekur. Vi står i kø til Black Friday, men betaler med glæde vores ubrugte fitnessabonnement. Vi er forandringsparate til fællesmøder, workshops, strategidage og PowerPoint-præsentationer, men glemmer alt om missioner og visioner, så snart det er hverdag igen.

JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG tager fat i alle de udfordringer, der opstår, når det uperfekte menneske forventes at have den perfekte adfærd. Hvorfor er det så svært for os at følge gode argumenter, planer og sund fornuft? Hvorfor falder vi i gang på gang? Og hvad skal der til for at skabe forandring i den virkelige verden?

Morten Münster har taget Danmark med storm med sin bog om Jytte og adfærdsdesign. Nu bliver bogen til et poetisk og tankevækkende komedieshow med genkendelige og urkomiske situationer fra hverdagen, både dem derhjemme og på arbejdspladsen.

For hvem: For dig, der vil gøre eleverne klogere på menneskelig adfærd.

Hvorfor: Fordi dine elever underholdes og samtidig bliver klogere.

GRATIS INTRODUKTIONER TIL FORESTILLINGEN

På alle onsdage tilbyder teatret gratis introduktioner til JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG. Her kan I blive klogere på forestillingen, og I kan møde nogle af de medvirkende eller andre fra Nørrebro Teater.

Forestillingsintroduktionerne er specifikt målrettet skoleklasser og tilrettelagt efter den deltagende klasses ønsker. Introduktionerne starter kl. 17.45 og varer ca. en halv time.

Er I 50 personer eller flere, har vi også mulighed for at tilbyde forestillingsintroduktion på andre dage.

I tilmelder jer introduktionen i forbindelse med billetbestillingen.

Kreditering

MEDVIRKENDE Gustav Dyekjær Giese, Nicolai Jørgensen, Troels Lyby, Lila Nobel, Sofie Torp, Nørrebro Teaters folkekor

MANUSKRIPT Efter Morten Münsters bog Jytte fra marketing er desværre gået for i dag INSTRUKTION OG BEARBEJDELSE Anastasia Holst Nørlund SCENOGRAFI OG KOSTUMER Julian Toldam Juhlin LYDDESIGN OG KOMPONIST Markus Artved KOREOGRAF Christel Stjernebjerg FORLAG Gyldendal Group Agency

JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG
Foto

Büro Jantzen

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
2 timer
Pris:
75 kr.

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Dansk - Kommunikation, Dansk - Tale, Drama - Dramaproduktion, Samfundsfag - Sociale og kulturelle forhold, Uddannelse og job - Arbejdsliv
Fag:
Dansk, Drama, Medier, Samfundsfag
Læringsmål:
Forestillingen behandler temaer som:

Adfærdspsykologi
Forandring
Adfærdsdesign
Samfund
Menneskelig adfærd
Krav
Det uperfekte menneske