Teater Refleksion

Klovnen, der bare ikke var særlig sjov

En rørende og humoristisk fortælling om at føle sig utilstrækkelig. Forestillingen har premiere til oktober 2023.

Klovnen Dummy er ikke særlig sjov. Det er ellers ren matematik, beretter den pensionerede cirkusløve, for en klovn bør måle sin succes i, hvor mange der griner. Men der er ikke mange, som griner ad Dummy. Og snart bliver han fyret, for uanset hvad Dummy gør for at få publikum til at grine, forbliver de stille og eftertænksomme. Måske er Dummy bare en klovn til at være klovn!

Fremstillet med kærlig humor følger vi Dummys bevægende forsøg på at få latterbarometeret i top. Men hvad med alvor og eftertænksomhed? Kan succes ikke måles i så meget mere end bare grin – selv når man er klovn?

Forestillingen er skabt efter Kim Fupz Aakesons charmerende børnebog af samme navn.

Procesbillede fra en forestilling i produktion. Forestillingen kommer til at hedde 'Klovnen der bare ikke var ærlig sjov'
Procesbillede fra en forestilling i produktion. De rigtige forestillingsbilleder kommer senere.

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
70 kr.
Yderligere priser:
70,- pr. elev/barn/person (inkl. moms). Alle Teater Refleksions forestillinger er refusionsgodkendte.
Max deltagere:
80 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5.
Kompetenceområde:
Dansk - Fortolkning, Drama - Dramaanalyse, Elevernes alsidige udvikling, Medier - Medieanalyse
Fag:
Dansk
Læringsmål:
Alle sanser er åbne i en teateroplevelse, og det centrale er, at eleverne bliver ramt følelsesmæssigt – af sjov, af smerte, af spænding, af undren. De møder de dimensioner af livet, der ellers kan være svære at få adgang til og dele med andre. Dukketeatrets enkle, men legende form skaber fantasifulde og magiske rammer om velkendte følelser. Derfor er det velegnet til at formidle større fortællinger, som ellers kan være svære at præsentere for børn.

Når eleverne kommer og besøger os i teatret, bliver de også direkte medskabere af den forestilling, de skal ind og se. Det er dem, der afgør, om lige netop den oplevelse giver mening og betydning for dem. Den kræver tilstedeværelse i nuet.

Vores oplevelse er, at elever er rigtig gode til at kombinere en legende tilgang med en dannende tilgang, så teateroplevelsen både bliver sjov og alvorlig.

Se alle tilbud fra: