Trapholt

Kvium og Killi-Olsen

I denne omvisning i udstillingen ”In Clay and Paper” af Michael Kvium og Kjell Erik Killi-Olsen bliver eleverne introduceret til, hvordan samarbejde kan åbne op for nye perspektiver. Både i forhold til Kviums og Killi-Olsens samarbejde, men også når eleverne skal dykke ned i værkerne og i små grupper finde frem til filosofiske/samfundskritiske spørgsmål i udvalgte værker.

Kviums samfundskritiske praksis udstiller menneskets evne til at fortrænge tilværelsens grimme og ubehagelige sider. Killi-Olsens myriader af figurer fremstår som tomemmer af den menneskelige psyke i skærende kontrast til den forskønnende idealisering af mennesket, vi møder i dag.

Det bliver en omvisning, hvor eleverne bliver klædt på i forhold til Kviums og Killi-Olsens universer, refleksioner omkring, hvornår og hvordan man kan skabe de ideelle samarbejder, der får kreativiteten til at blomstre. Endelig vil der være et fælles debatforum med udgangspunkt i elevernes værkspørgsmål.

Foto: Kertil Olav Saqnd

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
1 time
Pris:
550 kr.
Yderligere priser:
1½ time koster 700 kr
Max deltagere:
28 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Billedkunst - Billedanalyse, Dansk - Fortolkning, Dansk - Kommunikation, Kristendomskundskab - Livsfilosofi og etik, Samfundsfag - Sociale og kulturelle forhold
Fag:
Billedkunst, Dansk, Kristendomskundskab, Samfundsfag
Læringsmål:
kreativitet, kommunikation, kritisk tænkning og samarbejde