Bülows MakerSpace og Iværksættermiljø

Lån af MakerSpace

Bülows MakerSpace er et kreativt, højteknologisk prototypeværksted, der giver unik mulighed for at undervise elever i designtænkning, digital fabrikation samt øve kritisk tænkning, kommunikation, samarbejde og kompleks problemløsning. Centrale kompetencer i det 21. århundrede.

Ungdomsuddannelser har mulighed for at låne Teknologiværkstedet Bülows MakerSpace til afholdelse af undervisningsforløb. I MakerSpace findes en række teknologier (lasercutter, 3D-printer, skæreplotter, CNC-fræser, Arduino Startsæt og Virtual Reality) samt et træværksted og Green Room, som kan benyttes til undervisningsbrug.

Målet med brugen af MakerSpace er, at eleverne bliver kreative medskabere af viden – og ikke bare forbrugere – gennem designtænkning, programmering og digital fabrikation. Digital dannelse, teknologiforståelse og '21st century skills' er nøgleord.

Opbygningen af et undervisningsforløb i MakerSpace kan tage udgangspunkt i Designcirklen (CAVI, Aarhus Universitet), som er en systematisk og handlingsorienteret måde at designe kreative processer og løse komplekse problemstillinger. MakerSpace-personalet bistår med pædagogisk/didaktisk sparring og oplæring i brugen af maskinerne i værkstedet.

Ungdomsuddannelser kan frit låne MakerSpace på mandage-torsdage i tidsrummet kl. 8:30-14:00. Booking foregår efter først-til-mølle-princippet.

Har du en undervisningsgang eller et undervisningsforløb, som du mener passer ind i MakerSpace, er du velkommen til at kontakte os.

Bülows MakerSpace

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Gratis
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Ungdomsuddannelse
Ungdomsuddannelse:
HF, HHX, HTX, STX
Fag:
Billedkunst, Design, Design og arkitektur, Historie, Innovation, Matematik, Naturgeografi, Teknologi
Læringsmål:
-