Helsingør Ferieby

Lejrskole i Helsingør

Helsingør Ferieby er den perfekte base for en lejrskole med fokus på fællesskab, læring og oplevelser. Spændende og historiske seværdigheder, kultur og natur venter lige uden for døren.

Nordsjællands smukkeste lejrskole

På lejrskole i Helsingør Ferieby i Nordsjælland kommer I tæt på. Tæt på oplevelser, historien, kulturen, naturen og tæt på hinanden. Højt på en bakketop lige nord for Helsingør by ligger Helsingør Ferieby med en fantastisk udsigt til Kronborg og Sverige – en oplagt lejrskole til oplevelser i Nordsjælland med elever i udskolingen.

For kun 950 kr. inkl. moms pr. hus. pr. overnatning kan I bo i moderne feriehuse med 6 sovepladser. Pris er inklusiv el, vand, miljøafgift, Wi-Fi, moderne køkken og slutrengøring. Feriebyen har 40 skønne og funktionelle feriehuse, der er spredt ud under træerne på en stor naturgrund med høje træer og panoramaudsigt. Lejrskolen har udendørs faciliteter til læring og fællesskab, og der er en badestrand neden for feriebyen. Der er direkte togtransport til feriebyen og 10 minutter til centrum.

Læs meget mere om Feriebyen, husene og faciliteterne her.

lejrskole-helsingoer-ferieby
Lejrskoleaktiviteter mellem feriehusene

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
5 dage
Pris:
950 kr.
Yderligere priser:
950 kr. er prisen pr. overnatning for et feriehus med plads til 6 personer, med eget køkken og bad.

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
5., 6., 7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Billedkunst - Billedkommunikation, Biologi - Undersøgelse, Dansk - Kommunikation, Drama - Dramaanalyse, Elevernes alsidige udvikling, Engelsk - Skriftlig kommunikation, Historie - Historiebrug, Idræt - Krop, træning og trivsel, Kristendomskundskab - Kristendom, Madkundskab - Madlavning
Fag:
Biologi, Dansk, Drama, Engelsk, Geografi, Håndværk og design, Historie, Idræt, Madkundskab, Natur/teknologi, Nordisk sprog
Læringsmål:
Med mange interessante kulturinstitutioner inden for få kilometer ligger Helsingør Ferieby i et kulturelt smørhul. Støt dansk-, engelsk- og dramaundervisningen med et besøg på Hamlets Kronborg, lær om teknologihistorien på Danmarks Tekniske Museum, diskuter kunst på Louisiana, eller udnyt feriebyens store arealer og mange idrætsfaciliteter til at sætte fokus på krop, samarbejde og sundhed.

Se alle tilbud fra: