Kroppedal Museum

MINIPLANETARIUM - BESTIL EN STJERNEHIMMEL

En oppustelig verden af stjerner og planeter.

Nok ligner det en mellemting mellem en hoppeborg og en oppustelig lunge i unaturlig størrelse, men indvendigt åbner sig et univers af uendelighed og funklende stjerner. Kroppedals 'miniplanetarium' rykker ud på bestilling og tager skolebørn i alle aldre med på en tur ud i rummet. Miniplanetariet kan med lethed opstilles i en gymnastiksal, i aulaen eller andre steder med højt til loftet.

I Kroppedal Museums miniplanetarium har eleverne mulighed for at komme en tur med ud i rummet. Planetariet fungerer som et rumskib og en tidsmaskine og giver derved eleverne et spændende indblik i, hvordan vores solsystem og resten af universet hænger sammen. Hvem er det lige, der drejer rundt om hvem?

Vi kigger bl.a. på solsystemets planeter og snakker om månens faser. Endelig snakker vi om årstidens stjernehimmel og fortæller om, hvordan mennesker gennem historien har set på jordens og stjernernes skabelse.

Tilbuddet gælder alle klasser, og der bliver naturligvis taget hensyn til, hvilket klassetrin eleverne kommer fra.

Miniplanetarium
©

Kroppedal Museum

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
1 time
Pris:
Yderligere priser:
1 fremvisning: 5.800 kr. eks. moms. 3 fremvisninger: 7.200 kr. eks. moms. 12 fremvisninger: 14.600 kr. eks. moms. Alle priser er inkl. transport, opsætning, nedtagning og formidler.
Max deltagere:
30 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10.
Kompetenceområde:
Natur/teknologi - Modellering, Natur/teknologi - Perspektivering
Fag:
Natur/teknologi
Læringsmål:
Introduktion til undervisning om astronomi og solsystemet.

Se alle tilbud fra: