Teater Refleksion

Når gaflerne danser

En eventyrlig oplevelse fuld af overraskelser. Lisa Becker, Claus Carlsen og Catherine Sombsthay i samarbejde med Teater Refleksion.

’Når gaflerne danser’ er en sanseoplevelse for de små. Forestillingen kombinerer klirrende, fløjtende og glitrende hverdagsting med spændende instrumenter, spil og bevægelse i små poetiske og legende situationer. Her får børnene tid og rum til at forstå og suge forskellige indtryk til sig på deres egen måde og i et tempo, der på samme tid vækker begejstring og ro.

På poetisk vis går rum, krop, bevægelser, lys og lyd op i en højere enhed. Et vindpust sætter liv i den blomstrede dug, og lystige toner fra guitaren får colakapslerne til at danse – og meget andet!

Det er et øjebliks leg, som hele tiden udvikler sig til nye øjeblikke, der sætter gang i fantasien og spiller sammen med de mindste publikummers naturlige nysgerrighed og lyst til at eksperimentere.

”Stærkt æstetisk udtryk”
”Særprægede musikalske kompositioner og lytteværdige lyde. Smukke billeder og formationer i rummet” – Teateravisen

”Når gaflerne danser” er oprindeligt produceret i 2016 i et samarbejde mellem Lisa Becker, Claus Carlsen, Catherine Sombsthay og Teater Nordkraft.

Når gaflerne danser
Foto

Bart Koostra

©

TEATER REFLEKSION

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
30 min.
Pris:
70 kr.
Yderligere priser:
70,- pr. elev/barn/person (inkl. moms). Alle Teater Refleksions forestillinger er refusionsgodkendte.
Max deltagere:
48 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
2, 3, 4, 5, 6
Faciliteter:
  • Mulighed for toiletbesøg
Læreplanstemaer:
  • Alsidig personlig udvikling
  • Kommunikation og sprog
  • Krop, sanser og bevægelse
  • Kultur, æstetik og fællesskaber
  • Social udvikling
Læringsmål:
Alle sanser er åbne i en teateroplevelse, og det centrale er, at børnene bliver ramt følelsesmæssigt – af sjov, af spænding, af undren. Dukke- og animationsteatrets ofte enkle, men legende form skaber fantasifulde og magiske rammer om velkendte følelser.

Se alle tilbud fra: