Næstved Kommune - Åben Skole

Næstveds Skolehaver

Undervisningsforløb i uderum med læring gennem oplevelser, handling og forståelse.

Skolehaven er et undervisningstilbud, der understøtter børnenes læring og kompetenceudvikling i faglige, trygge og utrolige rammer i naturen.
I skolehaven får de både teoretisk og praktisk undervisning i mange forskellige emner såsom: plantekendskab, biodiversitet, fotosyntese, grundvandet, næringsstoffer, økosystemer og meget mere. Når eleverne sår, planter, høster og laver mad af deres grøntsager, bruger de geometri til at måle haven op, regning, når de tæller og deler frø, dansk, når de læser opskrifter og staver sig igennem grøntsagernes navne osv. Skolehaven er et levende læringsrum, laboratorium eller eksperimentarium, hvor eleverne konkret kan se og opleve det, de lærer.

Næstveds Skolehaver udbyder både temabaserede endagsforløb, sæsonforløb og tilrettelægger også gerne forløb, der passer specielt ind i jeres undervisning.

Se mere om de forskellige forløb på: https://www.greentouch.dk

Undervisningsdagen er typisk fra kl. 9-14 (eller aftales nærmere), og der tilsendes opgaver efter hvert besøg, så der er noget, I kan arbejde videre med på skolen.

Næstveds Skolehaver er beliggende i Ladby, 3 km fra Næstved centrum, og er i cykelafstand (Fodsporet) for mange skoler i Næstved Kommune.

Skriv til os under kontaktfeltet på hjemmesiden: https://www.greentouch.dk/kontakt

Næstveds Skolehaver er en del af den landsdækkende Haver til Maver skolehaveforening

En god dag i haven på Vildmosegård
En god dag i haven på Vildmosegård

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
5 timer
Pris:
Yderligere priser:
Se mere under de enkelte forløb på www.greentouch.dk

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5.
Kompetenceområde:
Dansk - Kommunikation, Engelsk - Kultur og samfund, Håndværk og design - Håndværk - forarbejdning, Madkundskab - Måltid og madkultur, Natur/teknologi - Perspektivering
Fag:
Dansk, Håndværk og design, Historie, Madkundskab, Matematik, Natur/teknologi
Læringsmål:
Se hjemmesiden https://www.greentouch.dk/kontakt under forløb