ARKEN

OS & DE ANDRE DYR

Hvad ville dyr sige til mennesker, hvis vi talte samme sprog? Hvem bestemmer, hvor ulve skal bo? Hvilke dyr har du i køleskabet, og hvilke har du som print på dine sokker? Og ville en elefant stadig være en elefant, hvis tyngdekraften holdt op med at virke?

På ARKEN er der i øjeblikket fyldt med kunstværker, hvor der optræder dyr – på lidt andre måder, end vi måske plejer at opleve dem. I forløbet går vi tæt på udvalgte værker, som inspirerer til at stille spørgsmål og til at skabe egne udsagn om vores forhold til dyr gennem kreative tilgange.

Forløbet knytter sig til undervisningsmaterialet OS & DE ANDRE DYR, som er tilgængeligt på ARKENs hjemmeside fra den 10. juni. Materialet kan bruges på skolen eller i hjemmeskole som efterbearbejdning af forløbet på ARKEN. Det består af syv korte film, der igangsætter undersøgende, kreativt og skabende arbejde med afsæt i værker i udstillingen DYR I KUNSTEN.

Kunstværk af Daniel Firman: Skulptur forestillende en elefant frit svævende i luften.
Daniel Firman: Nasutamanus, 2012. Courtesy kunstneren og Perrotin.

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
1½ time
Pris:
600 kr.
Max deltagere:
28 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5., 6.
Kompetenceområde:
Billedkunst - Billedanalyse, Billedkunst - Billedfremstilling, Billedkunst - Billedkommunikation, Dansk - Fortolkning, Dansk - Fremstilling, Dansk - Kommunikation, Elevernes alsidige udvikling
Fag:
Billedkunst, Dansk, Elevernes alsidige udvikling
Læringsmål:
Eleverne tilegner sig metoder til at forholde sig nysgerrigt og undersøgende til deres omverden gennem refleksive, kreative og skabende metoder.

Se alle tilbud fra: