ARKEN

OS & DE ANDRE DYR – onlineundervisning

OS & DE ANDRE DYR er et inspirationsmateriale, som kan anvendes i såvel digitale som analoge undervisningsforløb med elever i indskoling eller på mellemtrin. Du kan vælge at anvende materialet på egen hånd med dine elever eller i onlineforløb med en underviser fra ARKEN.

OS & DE ANDRE DYR består af syv korte film, der lægger op til at udtrykke sig kreativt, undersøgende og legende om vores forhold til og fascination af dyr. Det tager afsæt i udstillingen "Dyr i kunsten", der var aktuel på ARKEN frem til januar 2021, men du behøver ikke have set udstillingen for at bruge materialet.

I filmene tager værterne Tue og Simone dig med på ARKEN og ser på kunstværker i "Dyr i kunsten". De undrer sig, fordyber sig og stiller spørgsmål, og så får de en masse idéer til, hvordan de kan lege kreativt videre hjemme i deres studie. Hver film lægger herefter op til en kreativ udfordring, men de lægger også op til at tale videre om de skæve, sjove, mærkelige kunstværker, og hvad de får os til at spekulere over.

Du kan tilgå materialet via linket nedenfor. Her får du vejledning til, hvordan du kan bruge materialet på egen hånd med dine elever eller i onlineforløb med en underviser fra ARKEN.

www.osogdeandredyr.dk

Stillbillede fra OS & DE ANDRE DYR
Stillbillede fra OS & DE ANDRE DYR.
Foto

Rasmus Ravn

©

ARKEN Undervisning

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Pris:
Yderligere priser:
Gratis v. brug på egen hånd. I samarbejde med ARKEN Undervisning: pris efter aftale.

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4., 5., 6.
Kompetenceområde:
Billedkunst - Billedanalyse, Billedkunst - Billedfremstilling, Billedkunst - Billedkommunikation, Biologi - Kommunikation, Biologi - Perspektivering, Dansk - Fortolkning, Dansk - Fremstilling, Dansk - Kommunikation, Dansk - Lytning, Dansk - Tale, Elevernes alsidige udvikling, Engelsk - Kultur og samfund
Fag:
Billedkunst, Dansk, Elevernes alsidige udvikling
Læringsmål:
Eleverne tilegner sig metoder til at forholde sig nysgerrigt og undersøgende til deres omverden gennem refleksive, kreative og skabende metoder.

Se alle tilbud fra: