Teater Hund & Co.

PÅ OPDAGELSE MED ELSE OG BOLDEN – et interaktivt lydteater for de små

Else er en nysgerrig og undersøgende karakter fra Teater Hunds forestilling Opdag-Else, som er for de mindste (2-5 år).

I en tid, hvor Else ikke må spille forestillinger for børnene pga. nedlukning, har hun lavet et lydunivers, hvor hun tager børnene med på en interaktiv opdagelsesrejse. Her tager de sammen ud for at finde hundehvalpen, der er blevet væk fra sin mor. Undervejs møder de en masse spændende ting og dyr, og alle sammen har deres helt egen lyd.

Gå til din foretrukne podcast-afspiller, og find "Teater Hund laver podcast". Her ligger afsnittet "På opdagelse med Else og Bolden."

Gennem et detaljeret lydunivers vil børnene blive mødt af den kærlige karakter Else og hendes bedste ven, den store hvide plys-bold. De to tager sammen med børnene på eventyr, hvor lyduniverset vil få fantasien sat i omdrejninger og samtidig sat kroppen i bevægelse. Børnene guides af Else til at
bevæge kroppen, når de f.eks. skal balancere på en træstamme over vand, eller når de skal hoppe af sted sammen med bolden.

"På opdagelse med Else og Bolden" varer 20 minutter, og oplevelsesturen kan foregå i både store og små grupper – eller hjemme i dagligstuen. 

PÅ OPDAGELSE MED ELSE OG BOLDEN
PÅ OPDAGELSE MED ELSE OG BOLDEN
Foto

Amanda Brogaard

©

Teater Hund & Co.

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
30 min.
Pris:
Gratis
Max deltagere:
100 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Dagtilbud
Alderstrin:
Nul
Læreplanstemaer:
  • Alsidig personlig udvikling
  • Krop, sanser og bevægelse
  • Kultur, æstetik og fællesskaber
Læringsmål:
Børnene får mulighed for at øve sig i at koncentrere sig og i at indgå i en ramme med udtalte regler. Gennem et auditivt univers bliver børnene guidet til at udøve forskellige fysiske bevægelser. På Opdagelse med Else og Bolden er en auditiv sanserejse, som træner fantasi og forestillingsevne.

Se alle tilbud fra: