Teater Refleksion

Paradis

Levende og humoristisk fortælling om den triste bedemand, der ikke kan få øje på livet.
Co-produktion med De Røde Heste.

Bedemandens hverdag er trist og grå. Hver dag går han på arbejde, og når han er færdig, går han hjem igen. Han bor alene, han har ingen venner, og kæledyr har det med at dø tidligt, ved han, så det kan ikke rigtig betale sig. Blomster visner – ja, alt forgår, og han er i det hele taget ikke særlig imponeret over livet.

Men han har en helt særlig evne: han kan nemlig tale med de døde, og de døde taler gerne om blomster, damers numser, carporte, vejret og alt det, de ikke nåede. Og pludselig tager livet fat om bedemanden!

‘Paradis’ er en livsbekræftende fortælling, der har stor menneskelig dybde. Med humoristisk lethed præsenteres vi for livets kontrastfyldte vilkår. Sorgen er glædens forudsætning – døden livets præmis, og selvom hverken livet eller døden er ensidig glædelig, findes paradis måske alligevel på begge sider af kistelåget?

”Teater Refleksion og De Røde Heste har tryllet Kim Fupz Aakesons fantastiske bog »Paradis« om til en humoristisk og livsbekræftende forestilling”
★★★★★☆  Århus Stiftstidende

★★★★★☆ Teateravisen

Paradis
Paradis.
Foto

Bo Amstrup

©

TEATER REFLEKSION

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
45 min.
Pris:
70 kr.
Yderligere priser:
70,- pr. elev/barn/person (inkl. moms). Alle Teater Refleksions forestillinger er refusionsgodkendte.
Max deltagere:
48 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
2., 3., 4., 5., 6.
Kompetenceområde:
Billedkunst - Billedfremstilling, Dansk - Fortolkning, Drama - Dramaanalyse
Fag:
Dansk, Drama
Læringsmål:
Alle sanser er åbne i en teateroplevelse, og det centrale er, at eleverne bliver ramt følelsesmæssigt – af sjov, af smerte, af spænding, af undren. Dukke- og animationsteatrets ofte enkle, men legende form skaber fantasifulde og magiske rammer om velkendte følelser. Derfor er det velegnet til at formidle mange forskellige tematikker med. Også dem, der ellers kan være svære at præsentere for børn.

Når eleverne kommer og besøger os i teatret, bliver de også direkte medskabere af den forestilling, de skal ind og se. Det er dem, der afgør, om lige netop den oplevelse giver mening og betydning for dem. Den kræver tilstedeværelse i nuet.

Vores oplevelse er, at elever er rigtig gode til at kombinere en legende tilgang med en dannende tilgang, så teateroplevelsen både bliver sjov og alvorlig.

Se alle tilbud fra: