Vendsyssel Kunstmuseum

Printklare opgaver med Poul Anker Bech

Opgaverne tager afsæt i kunstneren Poul Anker Bechs værker, som Vendsyssel Kunstmuseum har en stor samling af. Opgaverne laves i klasseværelset eller derhjemme. Efter at I på egen hånd har arbejdet med opgaverne, kan I bestille en omvisning på Vendsyssel Kunstmuseum med fokus på kunstneren, hvor I kan opleve værkerne på museet.

Opgaverne er lavet med afsæt i Poul Anker Bechs værker på museet. Derhjemme eller i klasseværelset kan I arbejde med opgaverne på egen hånd. 

Efter at have arbejdet med opgaverne kan I bestille en omvisning. Omvisningen er dialogbaseret og vil foregå som en kombination af oplæg og samtaler med udgangspunkt i udvalgte værker. Niveauet vil blive tilpasset elevernes forudsætninger, og der kan indgå opgaver i omvisningen. 

Omvisningen tager udgangspunkt i Poul Anker Bechs kunst, og eleverne får mulighed for at opleve kunsten, som de har arbejdet med.

Poul Anker Bech, "Knud" 1987
Poul Anker Bech: Knud, 1987.

Tilmelding

Fakta

Dato og pris

Tidspunkt:
-
Varighed:
50 min.
Pris:
350 kr.
Yderligere priser:
Lige nu er tilbuddet gratis for kommunale skoler i Hjørring Kommune.
Max deltagere:
0 deltagere

Om tilbuddet

Målgruppe: Grundskolen
Klassetrin:
0., 1., 2., 3., 4.
Kompetenceområde:
Billedkunst - Billedanalyse, Billedkunst - Billedfremstilling, Billedkunst - Billedkommunikation, Dansk - Fortolkning, Dansk - Kommunikation, Dansk - Lytning, Dansk - Tale, Håndværk og design - Håndværk - materialer
Fag:
Billedkunst, Dansk, Håndværk og design
Læringsmål:
Eleverne vil blive trænet i at se på kunst, sanse og opleve kunstudtryk derhjemme og i naturen.

Eleverne vil arbejde med opbygningen: læs og forstå, tænkeprocesser og tegn/skriv/formgiv.